Харизматична українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка є однією з тих публічних особистостей, які в Росії перебувають у списку терористів, показала цінний подарунок від чоловіка.

Докладніше про те, які відео їй шле з фронту чоловік Маша Єфросиніна показала у Instagram-stories.

Чоловік Маші Єфросініної фінансист Тимура Хромаєва перебуває на фронті, захищаючи Україну від рашистських виродків, що ступив на українську землю. І Маша Єфросиніна отримує від нього особливі подарунки, цінніші, ніж просто квіти чи прикраси.

У наш час, коли більшість людей мріють про невибагливе щастя та мирне життя, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв обрали свій шлях, кидаючи виклик важким та небезпечним моментам свого життя. Перебуваючи у Києві, телеведуча Маша Єфросиніна постійно переживає нічні та денні ракетні атаки, які РФ здійснює по Україні. Проте безсонні ночі не заважають Маші Єфросініної й надалі вести благодійні та просвітницькі дії на підтримку України. А чоловік Маші Єфросініної робить все, щоб фізично усунути ворога.

І нещодавно чоловік Маші Єфросиніна зроби їй незвичайний подарунок, ніж Маша Єфросиніна і поділилася зі своїми передплатниками.

Так, чоловік Маші Єфросініної Тимур Хромаєв надіслав їй відео як подарунок, в якому його загін б'є з повітря по ворожій броньованій техніці і знищує її вщент. Цей відео-подарунок відображає вірність та підтримку, які Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв надають один одному у скрутні часи.

"Романтика зараз виглядає так. Коли вранці від коханого зі словами "За твої безсонні ночі, Масік" отримуєш відео того, як його 12 загін б'є відсосійські БМП", - поділилася Маша Єфросиніна.

Скріншот з Instagram-stories Маші Єфросініної

Читайте також:

Ось це губи: колишній чоловік Ані Лорак все ж таки одружився. Фото його нареченої здивувало багатьох

А це точно Леся? Нікітюк змінила зовнішність, тепер її важко впізнати

Не зміг стримати сліз: найкрасивіший "Холостяк" України вперше став батьком та розсекретив ім'я дитини