Микиту Добриніна та Дашу Квіткову довгий час вважали найромантичнішою та найкрасивішою парою України. Ще б пак, вони були єдиною парою, яка змогла зберегти стосунки після шоу "Холостяк". У 9 сезоні Микита вибрав Дашу і не помилився – у 2020 році закохані зіграли весілля, а у 2021 році у них народився син Лев. Ось тільки щось пішло не так.

Перша пара з українського "Холостяка", якій вдалося одружитися та народити дитину, Даша Квіткова та Микита Добринін повідомили, що розлучилися офіційно.

Блогерша Даша Квіткова повідомила про розлучення в Instagram -сторіз. Вона відповіла шанувальникам, що зараз її з Микитою пов'язують лише батьківські стосунки.

"Ми офіційно розлучилися. Чекаємо на документи. Відносини нейтральні та батьківські", - повідомила інфлюєнсерка.

Зазначимо, що про розлучення пари стало відомо у січні 2023 року. Так, в інтерв'ю Маші Єфросініної Квіткова розповіла, що проблеми у відносинах почалися задовго до війни.

До речі, Даша різко відреагувала на купу питань щодо її нинішнього особистого життя. Вона запевнила шанувальників, що не хотіла б робити публічними свої нові стосунки, якби вони мали. "Я щаслива, ось це головне. Сама чи ні, це вже не має значення".

Читайте також:

Ось це губи: колишній чоловік Ані Лорак все ж таки одружився. Фото його нареченої здивувало багатьох

А це точно Леся? Нікітюк змінила зовнішність, тепер її важко впізнати

Не зміг стримати сліз: найкрасивіший "Холостяк" України вперше став батьком та розсекретив ім'я дитини