Стало відомо, що українська співачка Оля Полякова відкрила сезон полювання на Баскова та Лепса. Співачка пропонує українцям легкі гроші.

Полякова пообіцяла щедру винагороду тому, хто дасть стусан Баскову і Лепсу. Так співачка відреагувала на обіцянки Миколи Баскова та Григорія Лепса платити російським окупантам за знищення техніки ЗСУ.

За словами Полякової, Басков та Лепс пропонували "щось нереальне". А тому вона зробила свою пропозицію, яка здається їй реальнішою.

"Хочу запропонувати вам те, що взагалі реально. Отже, за стусан Колі Баскову і за плювок у морду Лепсу даю тисячу доларів (приблизно 37 тисяч гривень), одразу на карту, одразу перерахую. Дивіться, знімаєте це на відео: або як плюєте в морду одному, або як даєте під ср*ку другому. Не має значення кому. Тисяча доларів відразу з'являється на вашій карті", - заявила Полякова в новому відео, яке вона розмістила в Instagram.

Окрім цього, співачка додала, що додасть грошей, якщо почує на відео певні слова. Полякова жартує, що так Баскова та Лепса "заплюють".

"А якщо ще до цього додати "Слава Україні" - то дві. Давайте заплюємо", - заявила співачка.

Нагадаємо, Григорій Лепс та Микола Басков висловили бажання допомогти матеріально бійцям російської армії, про що розповіли на Петербурзькому міжнародному економічному форумі. Так, артисти виступили з ініціативою передавати по 1 мільйону рублів кожному російському військовому, хто виведе з ладу танк ЗСУ.

До речі, слід зазначити, що свого часу Оля Полякова перестала виступати у Росії через Миколу Баскова. Як зізналася одного разу знаменитість Дмитру Гордону, разом із Басковим Полякова вела якусь премію. І так сталося, що у співачки порвалися колготки, на що Басков сказав: "Ви тепер все будете в драних колготках до нас їздити".

Оля Полякова з цієї ситуації зробила висновок, що російські зірки "люблять пожартувати, принижуючи когось" і відмовилася після цього від російських заробітків.

Читайте також:

Ось це губи: колишній чоловік Ані Лорак все ж таки одружився. Фото його нареченої здивувало багатьох

А це точно Леся? Нікітюк змінила зовнішність, тепер її важко впізнати

Не зміг стримати сліз: найкрасивіший "Холостяк" України вперше став батьком та розсекретив ім'я дитини