Естрадний російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує путінський режим і кровопролитну війну РФ проти України, продовжує "молодитися".

При цьому Кіркоров явно не знає заходів щодо змін зовнішності. Напередодні свого 56-річчя, яке Кіркоров традиційно відзначить концертом у Кремлі, він уже до невпізнання покромсал своє обличчя, а тепер взявся і за тіло.

Роботу пластичних хірургів прокоментував стиліст Олександр Рогов. Експерт розніс Кіркорова, який з'явився на премії Жара Music Awards у сатиновому костюмі брюки з брошкою у вигляді величезної рожевої квітки. До того ж артист пофарбував волосся та бороду у білий колір.

"Він думає, що омолодився, зробивши підтяжку, пластику. Він один із небагатьох, хто розуміє, що потрібно змінюватися, якщо ти хочеш нову аудиторію та нових слухачів. Він підлаштовується під час. Кіркоров, як Лоліта, активно змінюється, пробує нові жанри" , – зазначив стиліст.

Так експерт зазначив, що Кіркоров почав лякати людей.

"Іноді виходить добре, а іноді, начебто, не туди. У мене питання до стрижки: це тонке волосся, що відросло, в різні боки стоять. Схуд — супер, фігуру в порядок привів — супер, але щось з ним не те. Його бояться всі", - прокоментував образ артиста експерт моди", - підсумував стиліст.

Зазначимо, що рідний син Сергія Кужугетовича Шойгу, Данило Шебунов, має приблизно таку саму зовнішність як і "новий" Кіркоров. Хлопець, який, до речі, схожий на свого батька, - "зірка російського шоубізнесу, що сходить".

Поки Сергій Шойгу тероризує українців, 22-річний артист знімає кліпи, фотографується в епатажних образах та ігнорує геноцид. Звідки кошти на професійні кліпи, дороге обладнання та рекламу Шеба, звісно, ​​не розповідає.

Читайте також:

Мало не здасться: експерт розповів, що українські безпілотники можуть проникати вглиб Росії.

У Нью-Йорку обвалилося величезне багаторівневе паркування з машинами. Відео

"Молимося, щоб трапилося диво": що відомо про бій, у якому пропав відомий український екс-нардеп