Днями російські виконавці Микола Басков та Григой Лепс відзначилися дуже щедрою пропозицією, щоб підвищити зацікавленість російських солдатів на фронті. Вони пообіцяли платити мільйон рублів (а це 434 тисячі гривень) за кожен підбитий танк Leopard. Наслідки цих висловлювань не змусили на себе довго чекати.

Так, співак-скандаліст Григорій Лепс після обіцянок платити російським окупантам по 1 млн рублів за кожен підбитий танк Leopard зіткнувся з тим, що втратив можливість заробити на своєму концерті. Музикантові просто закрили дорогу на сцену сусідньої країни.

Про це повідомили місцеві журналісти сайту КазТАГ .

Виступ Лісу мав відбутися у казахстанському місті Конаєв.

"Компанія Makao Luxury Village Resort, яка надала свій концертний майданчик для організації виступу Григорія Лепса, вирішила розірвати договір із організаторами концерту в односторонньому порядку", - заявили місцеві журналісти.

Вони і припустили, що тиснули на компанію негативно налаштовані проти артиста жителі Конаєва, адже компанія Makao Luxury Village Resort спершу прийняла пропозицію провести концерт на їхньому майданчику.

Журналісти також зазначили, що реакція людей тісно пов'язана із недавніми висловлюваннями Лепса проти України.

Зазначимо, що Григорій Лепс вирішив відмовчатися про те, що втратив виступи в Казахстані. Проте його представники змушені весь день захищати артиста від публічної уваги.

Так, директор виконавця Володимир Урюпін підтвердив, що організатори не прийняли позиції музиканта. Але навіть заради виступів за кордоном Лепс від неї не відмовиться.

«Концерт скасували через громадянську позицію Григорія Лепса. Позиція наша як не змінювалась, так і не зміниться ніколи. Ми як підтримували нашу країну, так і підтримуватимемо», — Володимир Урюпін.

Читайте також:

Ось це губи: колишній чоловік Ані Лорак все ж таки одружився. Фото його нареченої здивувало багатьох

А це точно Леся? Нікітюк змінила зовнішність, тепер її важко впізнати

Не зміг стримати сліз: найкрасивіший "Холостяк" України вперше став батьком та розсекретив ім'я дитини