Російський співак Валерій Меладзе, який справив незабутнє враження на аудиторію своїми висловлюваннями, які підтримують Україну під час війни з Росією, відзначив свій день народження не так давно.

Дружина Валерія Меладзе, російська співачка Альбіна Джанабаєва, опублікувала в соціальній мережі Instagram відео, в якому Валерій Меладзе виглядав кардинально іншою людиною - постарілою та сивою.

Відео спровокувало багато коментарів у бік Валерія Меладзе та обговорень з боку користувачів соцмереж. Багато хто помітив, що Валерій Меладзе значно змінився, і зовнішність Валерія Меладзе стала для деяких шанувальників невпізнанною. У свої 58 років Валерій Меладзе виглядає на всі 70. Валерій Меладзе гордо відзначив свій день народження в Італії, і цю подію обговорювали не менше, ніж кар'єру Валерія Меладзе та життя в цілому.

Біла борода, а також сива голова внесли зміни до образу Валерія Меладзе. Крім іншого, Валерій Меладзе також помітно видужав. Однак, незважаючи на це, Валерій Меладзе залишається улюбленцем багатьох шанувальників своєї творчості, і тих, хто пам'ятає його висловлювання щодо війни в Україні.

Скріншот зі сторінки дружини Валерія Меладзе в мережі Instagram

Скріншот зі сторінки дружини Валерія Меладзе в мережі Instagram

Скріншот зі сторінки дружини Валерія Меладзе в мережі Instagram

Читайте також:

Григорій Лепс, який обожнює Путіна, залишився без грошей після ганьби з танками Leopard

Її ніхто не може дізнатися: Валюха зі "Сватів" через випивку зганьбилась у громадському туалеті

Його важко дізнатися: як зараз виглядає невиліковно хворий Брюс Вілліс