Продюсер і відомий путініст Йосип Пригожин, у своєму останньому інтерв'ю поміркував про недавній заколот, влаштований лідером ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним. Через те, що у продюсера Йосипа Пригожина таке саме прізвище, як у головного "Вагнера" ​​Євгена Пригожина, у продюсера Пригожина виникло бажання змінити прізвище.

Пригожин вважає, що надалі у нього можуть бути проблеми через прізвище "Пригожин", і він хоче уникнути порівнянь із бійцями "Вагнера". Докладніше про це інформує Обозреватель.

Коли бійці Пригожина наближалися до Москви, продюсер Пригожин порівняв це з фільмом жахів. Також продюсер Пригожин висловив свою підтримку Путіну та поділився про позицію своєї дружини-співачки Валерії, зазначивши, що вона ніколи не претендувала на роль першої леді країни. Незважаючи на це, Пригожин зіткнувся з негативними мемами у соціальних мережах через своє ім'я та роль у путінському режимі.

"Повірити в те, що відбувалося, було неможливо. Я ніби був у якомусь жахіттю. Було страшно за наше майбутнє, майбутнє наших дітей. Не тільки за себе, а й за інші сім'ї. Це, звичайно, не найголовніше зараз, та й взагалі мені подобається моє прізвище, не хочеться з нею розлучатися. Але ж був такий Немирович-Данченко. От і мені можна стати, наприклад, Перфілов-Пригожин. Може, хоч це мені трохи допоможе", - висловився Йосип Пригожин.

До речі, Перфілова – дівоче прізвище дружини продюсера Пригожина співачки Валерії. Також продюсер Пригожин поскаржився, що його завалили мемами, і це набридло.

"У мене в записнику 9 тисяч номерів. Можете уявити, скільки мемів мені прийшло? Що тут можна сказати? Звичайно, поганий той солдат, який не мріє стати генералом. Але Валерія не планувала і не планує стати першою леді країни. За це я можу поручитися", – сказав Йосип Пригожин.

Читайте також:

Григорій Лепс, який обожнює Путіна, залишився без грошей після ганьби з танками Leopard

Її ніхто не може дізнатися: Валюха зі "Сватів" через випивку зганьбилась у громадському туалеті

Його важко дізнатися: як зараз виглядає невиліковно хворий Брюс Вілліс