Всі знають, що відомості про здоров'я людини становить лікарську таємницю і можуть розголошуватися лише у випадках, передбачених законом. Більше того, за незаконне збирання відомостей про приватне життя особи, що становлять її особисту або сімейну таємницю, без її згоди або поширення цих відомостей у публічному виступі, творі, що публічно демонструється, або ЗМІ передбачено кримінальну відповідальність. Ось тільки не всі цього дотримуються, особливо, коли йдеться про знаменитостей.

Російська співачка Алла Пугачова ретельно стежить за собою – пластика, косметичні процедури, правильний макіяж та одяг. Але якщо зовні їй часом вдається провести час, здоров'я все-таки часто нагадує Примадонні про її вік.

Артистка довгий час курила і не дуже стежила за харчуванням, до того ж концертні графіки також були ненормованими. Згодом у неї розвинулися подагра, цукровий діабет та стенокардія. Проблеми із серцем Пугачова навіть вирішувала хірургічним шляхом.

Подробиці її операцій розкрив зірка фільму "Вусатий нянь" Сергій Проханов. В інтерв'ю для росЗМІ він розповів, що лежав в одній лікарні з Примадонною, і лікування вони проходили за схожими діагнозами одного лікаря.

"Мені пощастило, що я робив разом з Пугачовою Аллою Борисівною, ми лежали в сусідніх палатах. Ми біля Бокерії стенти ставили. Має вісім стентів, у мене два", - зазначає Проханов.

Відомо, що в країні-окупанті Пугачова мала мінімум дві подібні операції: перша виявилася невдалою, і її довелося виправляти.

Читайте також:

Григорій Лепс, який обожнює Путіна, залишився без грошей після ганьби з танками Leopard

Її ніхто не може дізнатися: Валюха зі "Сватів" через випивку зганьбилась у громадському туалеті

Його важко дізнатися: як зараз виглядає невиліковно хворий Брюс Вілліс