Буквально кілька годин тому світ шоубізнесу дізнався, що знаменита співачка Мадонна перебуває в реанімації.

Про те, що Мадонну госпіталізували в несвідомому стані, розповів світові менеджер Мадонни Гай Осірі на своїй сторінці в мережі Instagram.

Інцидент із Мадонною стався ще у суботу, 24 червня. Очевидно, що менеджер Мадонни зробив офіційну заяву лише після того, як стан Мадонни стабілізувався і більше не є критичним. Менеджер Мадонни повідомив, що Мадонна діагностувала бактеріальну інфекцію. Знайшли Мадонну в її квартирі непритомну і тоді ж Мадонну негайно госпіталізували. Зараз Мадонна перебуває під наглядом медичного персоналу і перебуває під апаратом ШВЛ.

Багато інсайдерів стверджують, що Мадонна перестаралася з пластичними операціями, через що у неї періодично виникають різноманітні інфекції та запалення. А з огляду на вік Мадонни, здоров'я почало давати збій частіше.

Варто зазначити, що на початку цього року Мадонна оголосила про запуск світового туру, який включає 35 концертів. Планувалося, що тур розпочнеться 15 липня та буде присвячений 40-річчю культового хіта Мадонни – Holiday.

Поточна ситуація зі здоров'ям Мадонни викликає велике занепокоєння її фанатів і шанувальників. Вони сподіваються на якнайшвидше одужання та відновлення Мадонни, щоб вона могла продовжити свою музичну кар'єру та радувати публіку своїми виступами.

Читайте також:

Російський продюсер Пригожин вирішив змінити прізвище через витівки свого однофамільця

Довелося ставити 8 стентів: відомий актор розповів про операцію, яку перенесла Алла Пугачова

Невже щось підсипали? Меладзе після скандалу про підтримку України змінився до невпізнання. Фото