Тіна Кароль, відома українська поп-діва, завжди привертала багато уваги до своєї персони. Багато українців мріють потрапити на концерт Тіни Кароль, щоб наживо почути спів Тіни Кароль. Однак найближча людина для знаменитості жодного разу не відвідала її виступи. І ця людина – батько Тіни Кароль.

Докладніше про те, чому батько Тіни Кароль жодного разу не відвідав концерт Тіни Кароль, інформує УНІАН.

Тіна Кароль розповіла, що батько не відвідує її концерти в одному з подкастів, ведучим якого був Андрій Чорновол. Тіна Кароль зізналася, що її батько ніколи не був на її концертах за всі роки творчої кар'єри Тіни Кароль. Чоловік був проти того, щоб його дочка займалася музикою, тоді як мати завжди підтримувала мрії молодої Тіни Кароль.

За словами самої Тіни Кароль, причина такої відносності батька полягає у його глибокій турботі про неї. Він турбується і тривожиться за неї. Замість відвідування концертів Тіни Кароль, він дивиться їх у записи, і то тільки в тому випадку, якщо нічого не сталося непередбачуваним.

"Він коли бачить новини, або якийсь мій виступ, він тікає з дому просто досі. Якщо чесно, ти не повіриш, він не був на моєму концерті. За всю мою кар'єру. Він не був ніколи", - сказала Тіна Кароль зі сльозами на очах.

Тіна Кароль також зазначила, що одного разу вона мала сім виступів поспіль у "Палаці спорту". Мама була присутня на концертах Тіни Кароль, а от тато сидів під будівлею і не наважувався зайти, щоб почути живий спів Тіни Кароль і подивитися на шоу.

"Він сидів під палацом щодня в машині, не заходив жодного разу. Мама була на концерті. Він тиждень пробув під палацом. Дурне", - сказала Тіна Король.

Читайте також:

Чи не стало відомого народного артиста України. Йому було 67 років

"Скасування" Меладзе: у Росії зриваються концерти артиста. Тепер можна з Вірою Брежнєвою у турне податися

Він не той, за кого видає себе: екс-учасниця «Холостяка» розповіла правду про особистість Алекса Топольського