Нещодавно, 8 червня, в Україні відзначали День сім'ї, і з цього приводу безліч знаменитостей вирішили поділитися своїми радісними моментами з близькими та рідними. Серед них виявилася талановита українська співачка Тіна Кароль, яка виховує 14-річного сина.

У Instagram-stories Тіна Кароль опублікувала фотографію, на якій була знята разом зі своїм сином і загадковою жінкою, яка, судячи з усього, піклується про Веніаміна у Великобританії. Син Тіни Кароль навчається у Великій Британії.

На знімку українська співачка Тіна Кароль виглядала неймовірно щасливою, її обличчя прикрашало лише легкий денний макіяж, а волосся було зібране в пучок на голові. Син Тіни Кароль, якому незабаром виповниться 15 років, був одягнений у футболку хакі з гербом України (таку ж має президент України Володимир Зеленський).

Під фотографією Тіна Кароль написала "День сім'ї", відображаючи важливість цього свята та радість, яку вона відчуває, перебуваючи поряд зі своїми близькими.

Цей унікальний момент, яким Тіна Кароль вирішила поділитися зі своїми шанувальниками, ще раз наголошує на любові Тіни Кароль та її відданості сім'ї, а також на тому, як Тіна Кароль цінує кожен момент, проведений разом із сином.

Святкування Дня сім'ї возз'єднало багатьох людей, і фотографія Тіни Кароль є приголомшливим свідченням її сімейного щастя та подяки за все, що Тіна Кароль має.

Скріншот з Instagram-stories Тіни Кароль

Читайте також:

Труси мало не луснули: Лоліта насмішила мережу своїм "кавуном" в області талії

Аж "сардельки" випали: учасниця "Холостяка" показала, наскільки малий її міні-купальник

Дочка російського актора Машкова, який обожнює Путіна, заради України вже готова на все