Стало відомо про раптову смерть 44-річної актриси серіалу "Каменська" Лариси Маршалової. Трагедія сталася 12 липня 2023 року.

У знаменитості відірвався тромб, а лікарі, що прибули на виклик, не змогли нічого зробити і 44-річна артистка раптово померла.

У актриси залишився чоловік Данило, військовий, та син Владислав, якому цього року виповнюється 24 роки.

Про це повідомив російський телеграм-канал Shot із посиланням на свої джерела.

Прощання з Маршаловою пройде 14 липня у театрі кіноакторів у Мінську.

На сайті мінського Театру-студії кіноактора Національної кіностудії "Білорусьфільм" написали теплі слова на адресу провідного майстра сцени. Колеги Маршалова підкреслюють, що про трагедію нічого не віщувало, і гіркота від втрати обрушилася на всіх, хто знав Ларису.

"Вона пішла з життя раптово, хоча ніщо не віщувало такого швидкого і трагічного кінця. І гіркота від її втрати обрушилася на всіх, хто її знав. Вона була добра і великодушна. У ній не було заздрощів і ворожості. І це м'яке жіноче єство реалізовувалося і в кадрі, і на сцені, вона була смішна, почуття гумору, з яким вона розповідала про своїх героїнів, йшло від глибини розуміння суті характеру персонажа і від загострення нею драматургічної ситуації, тому працювати з нею було цікаво. , якого ми не побачимо і не відчуємо, тому що актриса театру та кіно Лариса Маршалова пішла з життя. І ми прощаємося з нею. Сумуємо та прощаємося!" - Повідомила прес-служба мінського Театру-студії Кіноактора.

«Яка молода! Як шкода!"; «Дуже любила серіали за її участю!»; «Що стало причиною трагедії?»; «Співчуття близьким артистки!» — діляться шанувальники творчості Лариси Маршалова в соцмережах.

Лариса Маршалова народилася у Мінську. Ще в школі вона мріяла стати актрисою, але мати зажадала від неї здобути "нормальну професію", тому закінчивши 8 класів, Лариса стала студенткою Мінського медучилища №1. факультет Білоруської академії мистецтв, не звільняючись із лікарні. Закінчивши Академію, Лариса почала працювати у Білоруському театрі-студії кіноактора.

Творчу діяльність Лариса Маршалова розпочала з невеликих ролей. У постановках «Анна Снєгіна», «Як виходять у люди, або На всякого мудреця досить простоти», «Механічна людина» та «№13» Лариса Маршалова грала головні ролі.

Усього ж на рахунку Лариси Маршалової понад сто кіноробіт, у тому числі роль у популярному серіалі "Каменська", а також у "Чоловіків не плачуть", "Детективне агентство Іван да Мар'я" та інших.

2022 року вийшов білоруський фільм «Заборонена група» за її участю, цього року — російський міні-серіал «Соловушка».

Найкращий фільм із Маршаловою у рейтингу «Кінопошуку» — «Шукаю тебе» 2010 року.

Читайте також:

Останні дні провів у будинку для людей похилого віку: не стало легенди футболу

Їх лише чотири: названі знаки Зодіаку, для яких наступний рік буде дуже успішним

"Ви все це побачите": Резніков розповів про справжній контрнаступ. Це буде потужно