Російська актриса, яка прославилася завдяки своїм ролям в "Інтернах" та "Слід", а також шоу "Зради", Тетяна Виноградова, повідомила тривожну новину - вона постраждала від побиття з боку свого хлопця. При цьому неприємний інцидент трапився у день, коли дівчина відзначала своє 32-річчя.

Ось уже понад три роки Тетяна Виноградова живе на Балі. Там вона познайомилася зі своїм нинішнім коханим, чоловіком на ім'я Сергій, який був родом з Києва. Закохані жили разом близько року, проте останнім часом, за словами Тетяни, у них постійно відбувалися політичні суперечки. А після поїздки Сергія на лікування до Москви чоловік і взагалі став поводитися агресивно і за словами знаменитості, навіть почав систематично випивати.

І ось 10 липня 2023 року дійшло навіть до рукоприкладства.

Так, Тетяна заявила, що після святкування її дня народження Сергій на неї накинувся і побив. За словами знаменитості, вона знепритомніла, а отямилася за кілька хвилин, лежачи на підлозі в крові.

На фото, які Тетяна Виноградова розмістила в Мережі, добре видно численні садна та гематоми, особливо помітно це на губі — говорити жінка зараз може важко.

"Ніщо не може бути виправданням для такого ставлення до коханої людини: ні хвороба, ні стан алкогольного сп'яніння, ні що-небудь ще. Жодна людина не має права так чинити з іншою людиною. І якщо ви відчували сором чи провину за те, що опинилися в такій ситуації, знайте: вашої провини тут немає", - повідомила в соціальних мережах Тетяна, - "Синці пройдуть, але психотравма, отримана в момент насильства, не зникнуть сама і не "вилікується часом".

Тетяна Виноградова вирішила публічно розповісти про проблему, записавши відео із гучною назвою "Це не норма". У ньому вона докладно описала все те, що відбувається і як треба боротися з цим. Тетяна вважає, що не варто соромитися – треба максимально відкрито повідомити проблему, з якою може зіткнутися кожна дівчина.

Що робити далі телеведуча поки що не знає, бо перебуває у чужій країні. Тим часом Сергій один раз виходив з нею на зв'язок, щоб перепросити, проте потім видалив повідомлення і знову зник. При цьому подругам Тетяни Сергій заявив, що розлютився через те, що Виноградова нібито змінила йому, переспавши з іншим.

Читайте також:

Останні дні провів у будинку для людей похилого віку: не стало легенди футболу

Їх лише чотири: названі знаки Зодіаку, для яких наступний рік буде дуже успішним

"Ви все це побачите": Рєзніков розповів про справжній контрнаступ. Це буде потужно