15 червня 2023 року українські ЗМІ повідомили, що Надя Дорофєєва й Михайло Кацурін готуються до весілля. Однак знаменитості тоді не стали ані спростовувати, ані підтверджувати цю інформацію. І от лише через місяць Надя Дорофєєва зізналась про таємне весілля з Мішею Кацуріним, з яким зблизилась після розлучення з Володимиром Дантесом.

Про подію пара розповіла спільним постом в Instagram не вдаючись у деталі.

Пізніше співачка розкрила подробиці церемонії та вибору весільного образу.

В інтерв'ю Vogue UA Надя зізналася, що весільна церемонія була камерною, без великої кількості людей. Пара обмінялася клятвами й обручками у присутності своїх рідних та близьких друзів. Обряд вела співзасновниця б'юті-простору G.Bar Лера Бородіна - близька подруга Дорофєєвої.

"Церемонія для мене - найголовніший елемент весілля, це про кохання, емоції, почуття. І вона вийшла емоційно-потужною. Церемоніймейстером була моя подруга Лера Бородіна, яка сильно хвилювалася, але саме завдяки цій щирості, це й було так чуттєво і потужно. Це було єднання", - поділилася співачка.

З "переписки" Міші і Наді з псом Патроном під постом пари стало зрозуміло, що свідком події з боку нареченого був телеведучий Антон Птушкін. Ім'я свідка нареченої пара поки не розкриває.

Що ж стосується весільного образу Дорофєєвої, то цього разу співачка обрала кремовий відтінок одягнувши мінімалістичну сукню максідовжини на тонких бретельках та зі значним вирізом і дуже довгу фату.

"Мені хотілося простоти, природності. Я просто прийшла на примірку до TG Botanical, тому що побачила цю неймовірну колекцію на Copenhagen Fashion Week, і одразу закохалася в цю сукню. Вона не є весільною, але я зрозуміла, що я саме в ній хочу вийти заміж", - розповіла співачка.

Головний весільний убір для артистки пошив бренд The Coat Катерини Сільченко. На сторінці бренду йдеться, що фата зроблена в техніці печворк з хусток з елементами кроше, аутентичним мереживом та ініціалами пари. Саме ініціали закоханої пари стали особливою та оригінальною деталлю у фаті.

Читайте також:

Труси мало не луснули: Лоліта насмішила мережу своїм "кавуном" в області талії

Аж "сардельки" випали: учасниця "Холостяка" показала, наскільки малий її міні-купальник

Дочка російського актора Машкова, який обожнює Путіна, заради України вже готова на все