Відома українська актриса Наталія Денисенко, яка багатьом запам'яталася за роллю актриси Ніжинського театру та коханки Петра Червінського у серіалі "Кріпосна", показала, як відпочиває на пляжі в Туреччині.

Як повідомляє ТСН , на відпочинок за кордон зірка "Кріпосної" вирушила в компанії сина та подруги, яка також є актрисою - Оленою Світлицькою.

У своїх Instagram-stories Наталія Денисенко показала струнку фігуру та білий купальник, у якому вона зробила кілька фотографій у готелі та на пляжі.

Зазначимо, що чоловік Наталії Денисенко служить у ЗСУ, захищаючи Україну. До речі, раніше актриса розповідала про те, як їй удалося з'їздити на фронт і побачитися зі своїм чоловіком. Зустріч тривала лише кілька годин, заради яких українка провела майже весь день за кермом.

Що ж до відпочинку, зірка "Кріпосної" подякувала своєму коханому та всім захисникам України, які борються з російськими окупантами.

"Дякую нашим чоловікам, Андрію та Колі! Дякую ЗСУ та всім, хто захищає нашу країну за те, що ми можемо поїхати відпочивати з дітьми. І за те, що нам є куди повертатися", — написала Денисенко.

Нагадаємо, раніше Наталія Денисенко поділилася трагічними новинами: 6 червня помер батько її чоловіка Григорій Федінчик. Причиною стала хвороба. Наталія Денисенко розповіла, що свекр був світлою, позитивною та веселою людиною. Він завжди підтримував її і втішав, тому актрисі його не вистачатиме.

Читайте також:

Українським мамам розповіли, як можна отримувати щомісяця по три тисячі на дитину

Соціальна допомога в Україні виплачуватиметься за новою системою. До чого готуватися

Більше так не прайте: названо 3 помилки, через які речі швидко втрачають колір