Популярна українська співачка Крістіна Герасимова, відоміша під своїм сценічним псевдонімом Місяць, поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною.

Так, 15 липня знаменитість розмістила в Instagram серію нових фото, на яких позує з "вагітним" животом.

При цьому знаменитість не уточнила ні стать майбутньої дитини, а також на якому місяці вагітності перебуває в даний момент.

На одному зі знімків Місяць постала в спортивному комбінезоні, що облягає. Фото вона доповнила вибаченням, що на своїх останніх концертах трохи "тупила". За словами Місяця, її мучив жахливий токсикоз.

"Вибачте, що я тупила на концертах. Мене так сильно нудило", - пояснила співачка.

Виконавиця також поділилася, що під час вагітності дуже набирає вагу, тому вона планує бути спортивною мамою. Щоправда, Місяць нічого не загадує наперед, адже його настрій постійно змінюється.

"Вага набираю, як годинник. Так що побачите, що таке "місяць товстий". Мама передала комбез із Франції та оверсайз футболку! Я вирішила, що буду вагітна на спорті. Тому що мене нудить від рюшів та ніжних сарафанчиків! Хоча я й обіцяти нічого не хочу, тому що мій настрій змінюється кожні дві години! - Поділилася артистка своїм новим становищем.

У Stories Місяць подякував фанам за привітання.

Нагадаємо, що від попереднього шлюбу зі скандальним продюсером Юрієм Бардашем, який зрадницьки втік до Росії, Місяць виховує сина Георгія. Хлопчик народився 2012 року, а 2018 року пара розлучилася. Подружжя жило в Лос-Анджелесі.

Батьком другої дитини артистки став гітарист та саунд-продюсер Олександр Волощук, за якого співачка вийшла заміж у 2021 році.

Нагадаємо, що у листопаді 2022 року співачка Місяць дала інтерв'ю росіянці Ксенії Собчак. У ньому вона заявила, що вважає Крим частиною України та не планує жити в Росії.

Наразі виконавиця проживає у Києві та активно допомагає ЗСУ у війні з російським агресором.

Читайте також:

Труси мало не луснули: Лоліта насмішила мережу своїм "кавуном" в області талії

Навіть "сардельки" випали: учасниця "Холостяка" показала, наскільки малий її міні-купальник

Дочка російського актора Машкова, який любить Путіна, заради України вже готова на все