Юна співачка вирішила розвіяти усілякі чутки з приводу чийогось спонсорування її сольної кар'єри, розповівши про свою незалежність від батьків.

За словами Маші Данилової, насправді всі витрати, пов'язані із співочим ремеслом, вона покриває без участі її сім'ї.

"Я і моя сім'я не залежні один від одного фінансово. Мені приємно спостерігати за реакцією та інтересом до моєї особистості в різних ЗМІ. На сьогодні ми всі знаємо про дохід артиста від цифрових майданчиків та роялті. Завдяки хейтерам, я навіть трохи заробила, бо мій кліп подивилися багаторазово", - розповіла Маша в інтерв'ю УНІАН

Вона також зазначила, що її рекламний ролик, який нещодавно транслювався на екранах одного із центральних торгових центрів Києва, було розміщено там абсолютно безкоштовно.

Скріншот ролика Маші Данилової. Джерело: УНІАН

"30-секундний ролик на екранах "Гулівера" я отримала так само, як і інші артисти, безкоштовно – як подяка від ТРЦ та платформи DITY. HELP", - зазначила дівчина.

До речі, адміністрація ТЦ також підтвердила інформацію, що реклама Данилового кліпу була безкоштовною. Ролик співачки транслювали на подяку за її участь у благодійному заході "Для дітей заради майбутнього", який відбувся 10 червня.

Раніше Маша презентувала свій третій сольний кліп на трек "Кайф". Зазначимо, що у ролику знялися зірка серіалу "Впіймати Кайдаша" Григорій Бакланов, актриса Анастасія Цимбалару та зірка "Скаженого весілля" Арам Арзуманян.

До слова, внучка секретаря РНБО також розповіла, що дідусь (Олексій Данилов) із задоволенням слухає її пісні.

"Мене підтримує вся родина, а дідусь один із перших, хто слухає мої пісні і пишається мною. Він консервативний, і виховав усіх так, щоб не потребували допомоги, а робили все самостійно. Я рада, що у своєму віці можу допомагати та розвиватися ", - Розповідає Маша Данилова.

Читайте також:

Стало відомо, за що Залужний нагородив Ектора Хіменеса Браво. Фото нагороди

В Україну йде неймовірна спека: що кажуть синоптики

Ці хіти досі слухають увесь світ: не стало культової французької співачки. Ось одна з її пісень (відео)