Український продюсер, провідний та багатодітний батько Ігор Кондратюк не дуже любить говорити про сім'ю, щиро вважаючи, що "щастя любить тишу". Втім, днями він трохи розговорився під час бесіди зі Славою Деміним у його проекті "Слава+".

Так, стало відомо, що ось уже багато років Ігор Кондратюк одружений із фінансисткою Олександрою Городецькою. Із нею Ігор познайомився на роботі і, як раніше розповідав продюсер, між ними виник службовий роман. Наразі дружина є правою рукою Кондратюка та веде його фінансові справи.

Від великого та міцного кохання у пари є троє спільних дітей – Сергій Кондратюк, Данило Кондратюк та Поліна Кондратюк.

Шоумен зізнався, що обидва сини живуть у Києві. Старший Сергій знімає соціальні ролики, а ось молодший син Данило займається блокчейном. Окрім цього, юнак організував благодійний фонд та допомагає ЗСУ.

Ігор Кондратюк не приховує, що його сини не пішли на службу, бо мають проблеми зі здоров'ям.

"Вони обоє у четвертій хвилі мобілізації. У них обох там проблеми зі здоров'ям через те, що дитинство провели за комп'ютерами", - заявив Кондратюк.

Що ж до дочки українського продюсера, то зараз Поліна проживає в США, оскільки дівчина там навчається на другому курсі на інженера космічних систем.

До речі, Ігор Кондратюк зізнався українцям, що за весь час подружнього життя вони з коханим ніколи не перебували на межі розлучення. Однак між подружжям іноді виникали досить серйозні конфлікти:

"На межі жодного разу. А так, щоб непорозуміння… ну, бували. При чому непорозуміння бували в робочих моментах, такі, що іскри. У неї розходилися зі мною думки з приводу певної роботи, яку ми зробили, і яка вийшла. Ми майже поскандалили після програми "Американський шанс", в якій я прогорів на велику кількість десятків тисяч. а вони підвели. Вони не знайшли спонсорства", – згадав продюсер.

За словами шоумена, вдома вони з дружиною після роботи одразу теж не можуть перейти на домашні справи: "У нас і вдома теж робота. Я не можу переключитися як тумблер", – каже Кондратюк.

Читайте також:

Краще не повертайся: відомий український співак зібрався дати концерти у Росії

Зрадників все більше: український співак Artik анонсував нову пісню для росіян

Улюблений співак Путіна назвав українців "особистими ворогами". Як вам?

Справжній зрадник: відомий український співак нишком розважав росіян на 9 травня