Стало відомо, що у віці 56 років померла ірландська співачка Шинейд О'Коннор.

Про смерть знаменитості 26 липня повідомила національна телекомпанія Ірландії RTÉ із посиланням на заяву сім'ї співачки.

У заяві повідомляється, що "сім'я та друзі артистки спустошені і просять усамітнення у цей дуже важкий час". Причин смерті знаменитості не називаються.

Разом з тим, у 2017 році Шинейд зізналася, що страждає на біполярні розлади і має схильність до суїциду. У 2018 році вона прийняла іслам та змінила ім'я.

Більше того, рік тому Шинейд скасувала всі свої виступи і, за деякими даними, останні роки життя боролася з онкологічним захворюванням.

Останній раз Шинейд з'являлася на публіці в березні 2023 року - вона відвідала музичну премію RTÉ Choice Music Prize, де отримала нагороду за найкращий ірландський класичний альбом "I Do Not Want", який вийшов у 1990 році.

Шинейд Марі Бернадетт О'Коннор народилася 1966 року в передмісті Дубліна (Ірландія). Її батьки розлучилися, коли Шинейд було вісім років, тому своє дитинство Шинейд часто називала "травматичним", а стосунки з матір'ю "складними". Більше того, після випадку з магазинним крадіжкою Шинейд відправили вчитися в притулок, а в 15 років майбутня співачка кинула навчання заради музики.

Коли дівчині було 18 років, її мати загинула в автокатастрофі.

Що ж до музичної кар'єри, то її Шинейд О'Коннор розпочала у 1980-х роках. 1990 року вона випустила другий альбом, до якого увійшов, ймовірно, найзначніший хіт співачки — «Nothing Compares 2 U». 2020 року журнал Time включив її до списку головних жінок століття.

За час кар'єри О'Коннор записала десять альбомів. Одинадцята платівка артистки мала вийти у 2022 році, але після смерті сина О'Коннор відклала реліз та запланований на його підтримку гастрольний тур.

Одружена Шинейд була 4 рази і народила 4 дітей: дочка Ройсін Уотерс (1996) і троє синів – Джейк Рейнолдс (1987), Ієшуа Бонадіо (2006) та Шейн (2004). Ось тільки в січні 2022 року її 17-річний син Шейн наклав на себе руки. Через тиждень після його загибелі артистка намагалася накласти на себе руки.

А ось самий відомий хіт співачки, від якого мурахи по шкірі...

Читайте також:

Вже дійшло до Москви: сім'ям російських військових почали розсилати листи із попередженнями. Фото

Не стало легендарного українського спортсмена. Його рекорд досі не побитий