26 липня стало відомо, що актора улюблених усіма серіалів "Вулиці розбитих ліхтарів", "Морські дияволи" та "Ливарний" Андрія Бабенка знайшли мертвим у власній квартирі. Йому було 47 років. -Петербурга, оскільки у знаменитості був родичів, а товаришував він із обмеженим колом осіб.

Вся справа в тому, що на 26 липня у Андрія Бабенка були намічені зйомки в епізоді нового серіалу, але чоловік не з'явився на майданчику. Саме тому режисер Максим Бріус, який є найближчим другом Андрія Бабенка, почав шукати його.

Так, за деякими даними Андрій Бабенко помер ще 24 липня.

"У Андрія не було ні дружини, ні матері, ні дітей. Він був абсолютно самотній. Про його смерть дізналися на знімальному майданчику. Він був дуже відповідальний, але на зйомку не прийшов. Вся знімальна група почала йому дзвонити, але він слухавку не брав". - він був уже мертвий. З ним знімався серіал "Міцні горішки", третій сезон, контракт також був підписаний на четвертий сезон, але грошей не вистачало. Він навіть підробляв кур'єром", - зазначив режисер.

Наразі вирішується питання з похороном Бабенка. Друзі та колеги повинні зібрати необхідну суму, щоб гідно проводити останній шлях актора. Відомо, що цією справою займаються одразу кілька людей, у тому числі відомий артист Роман Жилкін.

З 2004 року актор жив і працював у Петербурзі, а до цього працював у Мурманському обласному драматичному театрі.

Зазначимо, що на рахунку Бабенка участь у 110 картинах. Серед них є такі відомі проекти, як "Таємниці слідства", "Ментівські війни", "Опера: Хроніки вбивчого відділу", "Невський", "Крила імперії" та багато інших. Кілька років тому він виходив на сцену відомих театрів Петербурга та брав участь у антрепризних постановках.

Читайте також:

Церковне свято 28 липня: цього дня князь Володимир освятив води Дніпра. Що заборонено робити

Один удар одразу по Путіну та по Лукашенку: тепер Росію та Білорусь ніхто не побачить на Олімпіаді-2024

Можуть непомітно поринути у бункер до Путіна: які міні-дрони Україна отримає від США