Російські пропагандистські соцмережі повідомили, що російській співачці Аллі Пугачовій стало погано і вона нібито навіть не встає з ліжка.

Про це повідомив телеграм-канал Showbusiness 24 .

"Аллі Пугачовій стало погано – після перельоту з Ізраїлю до Юрмали артистка злягла. Кажуть, співачка не може піднятися з ліжка. Через це Примадонна пропустила відкриття фестивалю своєї подруги Лайми Вайкуле", - написали пропагандисти.

Більше того, вони вірять у свою версію також тому, що нещодавно до Юрмали прилетіла дочка Пугачової Христина Орбакайте. "Співачка перервала свої європейські канікули з сім'єю для того, щоб терміново зустрітися з матір'ю", - пишуть вони.

Тим часом напевно виявиться, що це черговий пропагандистський вкид, адже жителі терористичної держави Росія все ніяк не можуть змиритися з тим, що Пугачова не стала на бік зла і не підтримала так звану "спецоперацію", а за фактом повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

А тим часом співачка Алла Пугачова 28 липня 2023 року відвідала фестиваль "Рандеву" в Юрмалі. Супроводжував легендарну артистку на заході її чоловік Максим Галкін.

Кадри розмістила у своєму Instagram організатор заходу та подруга зірки латвійська співачка Лайма Вайкуле. На відеоролику Пугачова та Вайкуле позують обійнявшись. Для візиту на фестиваль подруги Примадонна обрала зухвалий аутфіт із мікрошортами.

Читайте також:

У Кремлі вже заговорили про переговори з Україною: що розповів Пєсков

Один удар одразу по Путіну та по Лукашенку: тепер Росію та Білорусь ніхто не побачить на Олімпіаді-2024

Можуть непомітно поринути у бункер до Путіна: які міні-дрони Україна отримає від США