Співачка, яка народилася у Києві та яро підтримує російську війну в Україні Любов Успенська, схоже, пережила невдалу пластичну операцію – вона поскаржилася на шрами та рубці, що залишилися після процедури.

"Всі ці рубці та шрами залишилися. Все це залишилося, все це неможливо сховати. Я досі ходжу влітку в спеку та ношу сукні з рукавами", - передають слова співачки росЗМІ .

Наразі інший лікар намагається виправити помилки пластичного хірурга, який також робив операції іншому одіозному артисту Філіппу Кіркорову.

"Ми спостерігали деформацію, яка називається "телефонна трубка". Це коли в районі ліктя та пахвової западини залишено об'єм, а в середині плеча його немає. Це перша проблема, яку довелося вирішувати. Другою проблемою була інша деформація - крило кажана". Чому так називається? Коли людина руку піднімає, у неї з'являється така перетинка між рукою, плечем і спиною, як у кажана. Такі деформації виникають, якщо хірург не має достатньо досвіду в таких операціях", - розповів лікар про ускладнення Успенської.

Читайте також: