Останнім часом вже всі звикли до шокуючих експериментів зі своєю зовнішністю однієї з найяскравіших зірок вітчизняного шоу-бізнесу Філіпа Кіркорова. Схоже, приклад виявився заразним і ще один співак вирішив здивувати фанатів новим перетворенням.

Так, кардинально змінити імідж вирішив фіналіст четвертого сезону музичного реаліті-шоу "Фабрика зірок" Стас П'єха. У своїх соцмережах артист продемонстрував результати перетворення і подякував майстру, зазначивши, що задоволений результатом.

Фанати не впізнали співака: Стас П'єха постав перед передплатниками у новому образі.

На опублікованому кадрі в Instagram П'єха позував удома. Він зробив селфі, за допомогою якого шанувальники побачили "нового виконавця" - з меліруванням та кучерями.

"Якісне маскування та тотальна зміна іміджу. Дякую за чуттєві локони та пустотливе мелірування. Класно вийшло", — підписав фото 42-річний артист.

Зазначимо, що фанати позитивно оцінили зовнішній вигляд знаменитості у коментарях під постом і навіть порівняли його з гумористом Максимом Галкіним.

"Начебто навіть помолодшав", "Стас з будь-якою зачіскою гарний!", "Ну копія - Галкін", - написали користувачі.

Із чим пов'язані зміни в іміджі артиста – невідомо. Можливо, так на нього вплинуло недавнє розлучення з дівчиною.

Щоправда, пізніше П'єха запевнив, що це лише жарт. Він попросив своїх передплатників у всьому "бачити подвійні послання" і поставитися до цієї посади з гумором.

Нагадаємо, що 11 червня Стаса П'єху екстрено госпіталізували до медичного закладу через проблеми із серцем. Він пояснив, що вночі відчув біль у серці. На щастя, співака вже виписали з лікарні, і він почувається набагато краще.

Читайте також:

Церковне свято 4 серпня: що заборонено робити у день святої мироносиці Марії Магдалини

Готові відкрити вогонь: Польща направила вертольоти до кордону з Білоруссю. Що відомо

Це вже справді знак: Лукашенко приїхав до комбайнерів у полі, де йому поставили чашку для покійників

Ольга Сумська розповіла про жалобу в сім'ї: не стало близької людини