Українські жінки століттями доводять цьому світу, що вони не лише найкрасивіші у світі, а й найсміливіші та найсильніші, адже навіть після всіх пережитих випробувань знаходять сили піднятися та йти вперед.

Так, наприклад, українська модель та телеведуча Ірина Білоцерковець у перші дні повномасштабної війни, 26 лютого 2023 року, потрапила разом із дітьми під обстріл. Сім'я поверталася додому, коли хтось - ймовірно, один із членів ДРГ - відкрив вогонь їхньою машиною. Одна з куль потрапила жінці в голову.

Ірина, чий чоловік є помічником мера Києва Віталія Кличка, перенесла кілька місяців невідкладної допомоги та реконструктивні операції. З того моменту вона стала символом незламності України, а тепер ще й героїнею випуску "Жінки залишаються сильними".

Згадуючи ту жахливу історію, Білоцерківець розповіла, що коли вона прокинулась у лікарні Берліна, то побачила у дзеркалі, як скрізь з її тіла стирчать трубки, видно багато шрамів, а волосся повністю зголене після операції. Але найголовніше – Ірина втратила одне око.

"Я була просто монстром Франкенштейна. Моя щелепа зламалася, як гілка. У мене більше немає красивого обличчя, але тіло прекрасне. Мова не йшла про збереження моєї краси. Питання було в тому, житиму я чи ні", - говорила тоді жінка.

У результаті Ірині Білоцерківець не просто вдалося вижити — вона прикрасила обкладинку першого з початку війни журналу Playboy. Із журналом у руках жінка приїхала до солдатів у Запоріжжі.

"У мене вже немає гарного обличчя, але все інше тіло чудове", - ділиться Ірина Білоцерковець.

Зазначимо, що журнали першої друкованої серії не потрапили на розкладки магазинів - їх розіслали госпіталями, лікарнями та тиловими пунктами управління. Історичний випуск назвали "медіаснарядом добра та краси".

Читайте також:

Шанувальники моляться: сестра легендарної Селін Діон розповіла про її стан

Потужний удар по російському нафтовому танкеру біля Кримського мосту: з'явилося відео влучення

Краще не планувати жодних поїздок: астролог назвав найнебезпечніші дні серпня

Удар по Путіну та його престижу: Маломуж розповів про наслідки нового удару по Москві

Путін почне заїкатися: у бік Росії полетіли північнокорейські ракети. Що сталося