Браян Рендалл, партнер американської актриси Сандри Буллок, помер у віці 57 років через бічний аміотрофічний склероз (БАС), рідкісне і прогресуюче нейродегенеративное захворювання, яке впливає на довільні рухи. Рендал боровся з цією хворобою близько трьох років.

Про це пише «apostrophe»

Сім'я Брайана Рендалла висловила подяку медичним працівникам, які підтримували їх під час його хвороби, та медсестрам, які надавали допомогу. Вони також просили усамітнення у цей скрутний час.

БАС, який часто називають хворобою Лу Геріга, невиліковний, і його наслідки з часом погіршуються. Незважаючи на дослідження, ефективні методи лікування для поліпшення стану залишаються невловимими.

Браян Рендалл та Сандра Буллок вперше зустрілися на вечірці з нагоди дня народження прийомного сина Буллок у січні 2015 року. Їхній зв'язок був миттєвим, і незабаром після цього почалися їхні романтичні стосунки. Хоча вони вважали за краще зберегти свої стосунки в таємниці, вони вперше з'явилися разом на публіці у жовтні того ж року на прем'єрі фільму.

Пара воліла не розголошувати подробиці своїх стосунків, але в грудні 2021 року Сандра Буллок заявила, що знайшла в Рендаллі кохання всього свого життя. У пари була змішана сім'я: Буллок була матір'ю її 13-річного сина Луї та 10-річної дочки Лейли, а Рендалл був батьком своєї дорослої доньки від попередніх стосунків.

Хоча вони не поспішали офіційно оформляти своє партнерство, Буллок і Рендалл вважали свою відданість один одному та своїй родині першорядною. ЗМІ міркували про їхні стосунки за кілька днів до смерті Рендалла, зазначаючи, що кілька днів не бачили разом на публіці. Однак ні Буллок, ні Рендалл не коментували ці чутки до його смерті.

Читайте також:

Ви не захочете відходити від столу: рецепт сендвічу в хлібі з сиром, овочами та шинкою

Церковне свято 8 серпня: остерігайтесь цього дня гострих предметів

Сім'я буде їсти це банками: рецепт кабачкової аджики на зиму