У Москві на 97-му році життя померла відома радянська актриса театру та кіно Віра Васильєва. Цю новину підтвердили у Московському академічному театрі сатири, де Васильєва працювала з 1948 року.

Про це пише «glavred»

Театр висловив свої співчуття у заяві: «Наш театр спіткало велике горе: не стало Віри Кузьмівни Васильєвої. Нашій коханій Вірочки. Висловлюємо співчуття близьким, друзям та легіону її шанувальників».

Віра Васильєва носила почесне звання Народної артистки СРСР, що робить її найстарішою з нині живих власниць цієї честі. Вона мала цей титул з 8 по 9 серпня 2023 року. Якби вона була живою, то наприкінці вересня відсвяткувала б своє 98-річчя.

Віра Васильєва: скрін із мережі
Віра Васильєва: скрін із мережі

Віра Васильєва отримала широке визнання завдяки своїм ролям у різних фільмах, серед яких " Сказання про землю Сибірську", "Чук і Гек", "Весілля з посагом", "Карнавал", "Слідство ведуть ЗнаТоКи", кіновиставах "Божевільний день, або Одруження" Фігаро", "Як важливо бути серйозним".

Остання її поява на сцені була у січні 2023 року, коли вона брала участь у розважальній постановці у Театрі Сатири, присвяченій Старому Новому році. Кончина Віри Васильєвої знаменує собою кінець епохи у світі театру та кіно, оскільки вона залишає після себе чудові виступи та внесок у мистецтво.

Читайте також:

Жителів українських сіл потішили: тепер інтернет буде скрізь і завжди. Що відомо

Потап показав, як змужнів його син від колишньої дружини: по зростанню вже наздоганяє тата

Справжній домашній "Живчик": рецепт компоту з аґрусу та апельсинів на зиму