Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка кілька років бореться з раком мозку, потрапила до нової неприємної ситуації.

Про це пише «glavred»

Як повідомляє російське видання The Voice, у Заворотнюк знайшли борг у 170 тисяч рублів. Через цей рахунок зірки за рішенням податкових органів було заблоковано.

Це, у свою чергу, означає, що Заворотнюк фактично не залишилось коштів на лікування і вона не може отримати достатню кількість необхідних процедур і ліків.

РосЗМІ також повідомляє, що основним видобувачем у родині Заворотнюк був її чоловік, фігурист Петро Чернишев. Однак останнім часом почала прослизати інформація про те, що артист все частіше відмовляється від зйомок, щоб проводити більше часу з дружиною та маленькою донькою.

Раніше стало відомо, що мати актриси Валентина Борисівна також у боргах. Невідомо, як у неї справи з податками, але на ЖКГ жінка нагромадила не менше 127 тисяч рублів.

Раніше стало відомо, що шанувальники зірки ситкому «Моя прекрасна няня» Анастасії Заворотнюк б'ють на сполох у зв'язку з повідомленнями про погіршення стану актриси. У тому числі й через нове повідомлення доньки, 27-річної Ганни.

Читайте також:

Зазначимо у жовтні: українцям запропонують нове свято та вихідний день

Досить і на сік, і на повидло: що треба зробити з яблуней у серпні, щоб гілки ломилися від плодів

Пили із однієї чашки? Кабаєва змінилася до невпізнання і стала схожою на Путіна. Фото