Сьогодні, 19 серпня 2023 року стало відомо, що на 82-му році життя помер радісний та російський артист Ігор Ясулович. Він полюбився глядачеві за ролями у фільмах "Діамантова рука", "12 стільців", "Біг", "Той самий Мюнхгаузен", "Гардемарини, вперед!" та багатьом іншим.

Про причини смерті народного артиста Росії, а також про місце похорону поки не повідомляється. Проте відомо, що 11 серпня артиста виписали із лікарні, де він проходив курс лікування від тяжкої хвороби.

Так, 18 липня Ігоря Миколайовича госпіталізували до однієї із Московських лікарень. До рук медиків він потрапив із гострим запаленням нирок. Актору зробили чотири екстрені операції. Лікарям вдалося вивести рідину з черевної порожнини та дихальних шляхів. За наявними даними, до лікарів чоловік звернувся не одразу.

"За нашою інформацією, 81-річний Ігор Миколайович почував себе погано останні кілька днів. У якийсь момент його стан різко погіршився - довелося викликати швидку", - ділилося джерело, близьке до сім'ї актора.

Про смерть легенди радянського кіно повідомили у Російському інституті театрального мистецтва (ГІТІС).

"З великою гіркотою повідомляємо, що сьогодні не стало нашого видатного майстра, народного артиста Росії Ігоря Миколайовича Ясуловича", - повідомив ГІТІС у своємуtelegram-каналі.

Ігор Ясулович – радянський, російський актор театру, кіно, озвучування та дубляжу, режисер, сценарист та педагог. Народний артист РФ, лауреат національної премії РФ. Один з акторів, що найбільш знімаються і запам'ятовуються.

Він народився 24 вересня 1941 року у селі Рейнсфельд Самарської області.

Відомий за ролями у фільмах "Діамантова рука", "12 стільців", "Легенда про Тіле", "31 червня", "Той самий Мюнхгаузен", "Гардемарини, вперед!". Загалом Ігор Ясулович виконав понад 120 ролей у кіно. Щоправда, по суті в кіно головних ролей практично не мав.

До речі, у 2014 році він разом з іншими діячами культури підписав антивоєнний лист проти анексії Криму.

Читайте також:

Невже вони підуть в Україну? У Китаї знайшли величезний цвинтар б/в електромобілів. Їх там тисячі. Відео

В Одесі відкрили пляжі: скільки наразі коштує житло біля моря. Названі ціни

Крах Путіна: вже кожен п'ятий російський солдат здається у полон. Що розповіли у розвідці