Знаменита українська співачка, композитор та поет-пісняр, телеведуча, народна артистка України, жінка, яку називають «українською Мадонною» завдяки величезній кількості хітів у 1990-х, Ірина Білик оприлюднила цікаву публікацію у своєму акаунті в соціальній мережі. Вона показала, як розважається разом із Дімою Коляденко, що викликало багато чуток про те, що колишня пара тепер знову разом.

Відповідну публікацію Ірина Білик опублікувала на своїй сторінці у Instagram.

«Якщо дружина на дієті, чоловік повинен тримати дієту разом з нею? #іринабілик #дмитроколяденко #дієта», - підписала публікацію українська артистка.

Варто зазначити, що на Ірину Білик підписано майже 400 тисяч людей, які активно стежать за її кар'єрою та особистим життям. Фоловери зірки не стали мовчати і вирушили до розділу з коментарями, щоб залишити свої відгуки.

«Треба з тим, хто поряд, поруч, а не завжди десь там далеко», «От Ви так і залишитесь прекрасною парою на все життя! Так і буде! І буде весілля скоро!!!», «Оце скупий кидай його», «Вони що знову разом», «Звичайно!)», «Іра заслуговує на кращого», - пишуть фанати відомої української співачки.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Важливо наголосити, що передплатники Ірини розбилися на два табори: одні раді, що вона могла знову зійтись із Дімою, а інші вважають, що українська артистка варта більшого.

Читайте також:

Новий потужний удар по Росії: що розповів Байден і чого очікувати

Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями

Час робити запаси: в Україні рекордно подорожчали популярні овочі. Скільки коштує морква, картопля та капуста