Анна Заворотнюк, яка раніше вважалася багатою спадкоємицею завдяки успішній акторській кар'єрі її матері та бізнес-підприємствам батька, тепер стикається з фінансовими труднощами через хворобу матері. Боротьба актриси Анастасії Заворотнюк із раком лягла важким фінансовим тягарем на родину.

Про це повідомляє «glavred»

Ганна нещодавно вийшла заміж, але приховала особистість та доходи чоловіка. Подружжя, ймовірно, оселилися в Об'єднаних Арабських Еміратах, але швидко повернулися до Росії, назвавши причиною від'їзду сильну спеку.

Незважаючи на ведення блогу про активний спосіб життя в Instagram із 200 тисячами підписників, доходів Анни від реклами виявляється недостатньо для того екстравагантного способу життя, який вона демонструє. Вона згадала, що носила одяг лише один раз і часто публікує фотографії у вбраннях люксових брендів, які часто зроблені в дорогих московських ресторанах.

Джерело фінансування такого способу життя неясне, але повідомлення свідчать про те, що Ганна Заворотнюк стикається з фінансовими труднощами та боргами. Зараз із нею позивається відомий банк і вимагає стягнення 85 тисяч рублів (близько 33 тисяч гривень), але свої проблеми із законом вона не коментує.

Анна Заворотнюк: скрін із соцмережі
Анна Заворотнюк: скрін із соцмережі

Важливо відзначити, що поки що, зважаючи на все, дочка відомої актриси не збирається повертати борги.

Читайте також:

Не повторюйте цієї помилки: чим ви ризикуєте, коли дозволяєте працівнику автозаправки заправити вашу машину

Загадкове зникнення лікаря Кадирова: перед цим він обговорював дивну хворобу свого шефа

Цю хитрість знають не всі: навіщо досвідчені дачники восени вішають папір на гілки.