Візит Дмитра Дюжева до тимчасово окупованого Донецька та його участь у пропагандистському концерті, присвяченому так званому «визволенню» Донбасу від «німецько-фашистських» загарбників, викликає занепокоєння та протиріччя. Його заяви на підтримку окупантів та висловлювання під час заходу викликали критику та дискусії в Інтернеті.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Важливо відзначити, що війна на сході України, що розпочалася у 2014 році, призвела до значних людських жертв, переміщення людей та гуманітарних криз. Багато країн та міжнародних організацій засудили участь Росії у конфлікті та її підтримку сепаратистських угруповань на сході України.

Заяви та дії Дюжева, які підтримують режим Путіна та прославляють конфлікт, по-різному сприймаються окремими людьми та спільнотами. Навіть деякі росіяни можуть розглядати його позицію як підтримку політики російського уряду, тоді як інші можуть сприймати її як пропаганду та дезінформацію.

«Ми нікуди не поїдемо, у нас немає навіть жодного бажання та думок про це, усвідомлюючи, що цей день для людини може бути останнім. Це героїзм ступеня геніальності. Це приклад усьому світу, як треба, можна любити свою батьківщину, жити на повну душу, на повні груди і чекати, наближати щодня перемогу... Перемогу, яка буде на радість мільйонам величезної території найбільшої країни у світі! На славу Божу та на славу Росії», - заявив путініст.

Читайте також:

Путін уже натякає на переговори з Україною: навіть розповів, що потрібний один указ

Церковне свято 13 вересня: що заборонено цього дня і про що говорять прикмети

Ви не вийдете з-за столу, поки не з'їсте все: рецепт свинячих зраз з сиром і зеленню