Леся Нікітюк, відома українська ведуча та блогерка, розповіла, як ледь не загинула під час зйомок популярного розважального шоу.

Докладніше про те, що Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку, інформує Главред.

На своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк поділилася моментом зі зйомок шоу "Хто зверху?". Під час одного із конкурсів вона зіткнулася із ситуацією, в якій могла отримати серйозні пошкодження.

Леся Нікітюк була одягнена в костюм мочалки, який вбирав воду під час гри та практично "потопив" знаменитість. Ледве не задихнувшись, Леся Нікітюк розповіла про те, як усе сталося.

"Згадую, як могла мало не загинути, перебуваючи в костюмі "мочалки" на зйомках "Хто зверху?". Це був справжній кошмар. Костюм просочився водою з басейну... Можна було б сказати, що смерть була б смішною", - розповіла Леся Нікітюк.

Судячи з відео, Леся Нікітюк справді опинилася в небезпечній ситуації, коли костюм мочалки наситився водою і почав тяжко тиснути на неї. Але, на щастя, обійшлося без серйозних наслідків. Ця випадкова подія наголосила на ще одній небезпеці, з якою стикаються учасники різних телевізійних шоу.

Незважаючи на те, що сталося, Леся Нікітюк продовжує вражати своїх шанувальників своїм професіоналізмом та відвагою. Її щира розповідь про інцидент показує, що навіть у вигляді прихованих небезпек світу шоу-бізнесу можна знайти гуморний відтінок.

Читайте також:

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Люди не стримували сліз: на "Голос країни" прийшов воїн ЗСУ і заспівав пісню про невідомого героя. Відео

Не стало легендарного британського актора-гумориста