Радянську та російську співачку Аллу Пугачову, відому своєю незгодою з війною Росії в Україні, як повідомляється, було поінформовано про потенційну дату закінчення бойових дій. Ця інформація надходить із російських груп Telegram. Так, легендарна зірка вирішила сказати, коли ж Україна переможе у війні, яку розв'язав російський тиран Путін.

Про це повідомляє "apostrophe", посилаючись на заяву в російських соціальних мережах.

За словами Пугачової, її джерела в Міноборони Росії припускають, що війна, як очікується, завершиться не пізніше лютого 2024 року.

"Друзі Пугачової в уряді сказали, що російські хлопці перестануть гинути, Росія практично точно стане більш демократичною", - повідомляють російські паблики.

Передбачається, що впливові зв'язки Пугачової в уряді поділяють думку, що вказує на те, що нібито жертви припиняться, і в країні може відбутися зрушення у бік більшої демократії. Однак на даний момент ці твердження залишаються неофіційними та неперевіреними.

Варто зазначити, що відомий комік та пародист, чоловік Алли Борисівни Пугачової Максим Галкін виступає проти агресії РФ. Так, він засуджує цю криваву та безглузду війну, яку розв'язав Путін через свої шалені амбіції.

Читайте також:

Була і сімейна, і молодіжна: як виглядали рідкісні ЗАЗ "Таврія", про які мало хто знав

"Прям над нами летіло, не виходили з номера": відпочиваючі у Криму розповіли, як їх тепер трясе від ударів ракет

Як зрозуміти, що вас обдурили з кількістю дров, які вам привезли: найпростіший спосіб порахувати кубометри. Перевірте