Ще у 2017 році українська співачка Софія Ротару завела собі аккаунт у популярній соцмережі Instagram. Шанувальників це дуже втішило, адже всі сподівалися отримувати інформацію про життя народної улюблениці з перших рук. Ось тільки останніми роками легендарна українська співачка небагатослівна. Після 24 лютого 2022 року Софія Ротару перестала публікувати фотографії, при цьому реагує на масовані обстріли українських міст. Але днями Ротару не змогла проігнорувати новий хіт Тіни Кароль.

Так, українська співачка Тіна Кароль на своїй сторінці в Instagram поділилася із шанувальниками атмосферними кадрами, знятими під час нещодавньої поїздки до Карпат. Саме там виконавиця заспівала фрагмент свого нового хіта під назвою One Nation Under Love ("Одне серцебиття"), який Кароль написала разом з легендарною композиторкою Дайан Уоррен.

Щоб надати відео ще більшого колориту, композицію зірка виконує сидячи на високому стогу сіна.

"Сенси роблять нашу віру сильною, а справи – доблесними. Яка надзвичайна природа України! Карпати – колиска наших традицій", – коротко прокоментувала ролик Кароль.

Виглядала співачка дуже природно, адже була майже без макіяжу. До того ж Кароль вирішила не одягати взуття, вона співала босою, ніби наголошуючи на "оголеності" своєї творчості.

У коментарях можна побачити чимало компліментів:

  • "Боже, як завжди дуже чудово! Дякую вам!"
  • "Дуже атмосферна локація, вау!"
  • "Неймовірно чистий голос".
  • «Як красиво».
  • "Неймовірна атмосфера".
  • "Як цей образ підходить під цю пісню. Тіна, ви у всіх образах гарна, але цей – такий щирий".

Цікаво, що ролик Кароль сподобався і народній артистці Софії Ротару. Співачка під постом також "лайкнула" ніжне відео з Кароль. Ймовірно, "народній хуторянці" подобається творчість Тіни Кароль, а тому вона вирішила її публічно підтримати.

До речі, нещодавно стало відомо, що пісню "One Nation Under Love" подали на номінацію на премію Греммі.

Читайте також:

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Відома карпатська мольфарка розповіла, коли не стане Путіна

Ось це пощастило мужику: звичайний сантехнік знайшов золото, яке заховали 2 тисячі років тому

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку