На початку вересня українці почала обговорювати, що старша дочка української співачки Олі Полякової раптово засвітилася у Києві, тоді як у Лондоні, де навчалася Марія, розпочався навчальний рік. Виявилося, що все це неспроста.

Наразі співачка Оля Полякова активно гастролює містами України. При цьому знаменитість знаходить час поспілкуватись у соцмережах зі своїми шанувальниками. Днями вона в черговий раз відповіла на всі питання, що цікавлять людей.

Зокрема, артистка зізналася, що її старша дочка Марія покинула навчання в Лондоні, де провчилася рік. Більше того, як зізналася зіркова мама, навчання в Лондоні Марія навіть заочно не продовжуватиме.

Дівчина вибрала навчання в Україні. Цього року вона вступила до Національної музичної академії у Києві. Оля заінтригувала, що дочка готує щось особливе.

«Маруся поїхала з Англії, вже не вчитиметься там. Поки що навчається у музичній академії імені Чайковського у Києві, на композиторському відділенні. Готується до чогось дуже крутого, а до чого скажу вам згодом», – тільки заінтригувала Полякова.
Подробиць Оля поки що не розкриває.

Читайте також:

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Відома карпатська мольфарка розповіла, коли не стане Путіна

Ось це пощастило мужику: звичайний сантехнік знайшов золото, яке заховали 2 тисячі років тому

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку