Користувачі соцмереж ось уже понад два роки активно стежать за здоров'ям популярного російського співака та композитора Ігоря Ніколаєва. Ще б пак, музикант постійно потрапляє до лікарні через серйозні проблеми з серцем. Вкотре це сталося 15 вересня. Музиканта екстрено госпіталізували до реанімації.

І ось стало відомо, що російському композитору Ігореві Ніколаєву провели дуже складну операцію на серці. Лікарі зробили йому аортокоронарне шунтування, повідомляє Mash.

Зазначимо, що операція на серці, яку переніс Миколаїв, була дуже ризикованою, але необхідною. У композитора діагностували порушення кровопостачання міокарда (закупорки судин).

Нині музикант перебуває у реанімації під наглядом лікарів. Операцію Миколаїв переніс задовільно. Його стан оцінюється як стабільно тяжкий. Щоправда, артист уже може самостійно дихати та його відключили від апарату ШВЛ.
Відомо, що за наступних поліпшень музиканта переведуть у звичайну палату, а ще за кілька тижнів його вже можна буде виписувати. Ось тільки в найближчому майбутньому Ігоря Ніколаєва чекає серйозна реабілітація — пити йому вже суворо заборонили через загрози нових проблем зі здоров'ям.
Зазначимо, що проблеми зі здоров'ям у Ігоря Ніколаєва почалися ще 2021 року, коли він уперше переніс інфаркт. Наступного разу йому стало погано із серцем у січні 2023 року. Так, перебуваючи у заміському будинку в Московській області, співак відчув біль у грудях та викликав швидку. Спочатку Миколаєва з діагнозом "інфаркт" доставили до однієї з лікарень Красногорська, але невдовзі перевезли до ФДБУ "НМІЦ кардіології" МОЗ Росії, де було проведено термінову операцію на серці — композитору поставили два стенти.
До речі, поки лікарі намагаються вкотре підняти на ноги Ігоря Ніколаєва, менеджери артиста оперативно змінюють терміни його запланованих виступів. Наприклад, концерт Ігоря Ніколаєва у Ростові-на-Дону, який мав відбутися 19 вересня, перенесли аж на лютий 2024 року, а ось виступи співака у Сочі та Краснодарі, які були заплановані на 20 та 21 вересня, просто скасовано. При цьому поки що купити квитки на листопадові концерти Ігоря Ніколаєва ще можна.