Ніхто не стане сперечатись, що любовні відносини ніколи на 100% не є ідеальними, адже в кожній парі є свої індивідуальні фактори. Однак в той час як після розлучення жінки це фонтан емоцій, то чоловіки зазвичай небагатослівні й інформацію про себе видають у невеликих порціях. Український актор Тарас Цимбалюк розлучився зі своєю другою дружиною вже давно, але подробиці цих стосунків лише на днях стали відомі українцям.

Так, актор дав відверте інтерв'ю ведучій Маші Єфросиніній та розповів, чому вони з Тіною не змогли бути разом після чотирьох років спільного життя.

Раніше Тарас Цимбалюк казав, що його шлюб розпався, бо він не надто багато уваги приділяв коханій.

Але зараз, тверезо оцінюючи ситуацію, актор зізнається, що вони з Тіною виявилися дуже різними людьми. А зрозуміли це, коли на початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, почали багато часу проводити разом.

Тарас Цимбалюк підкреслив, що у будь-яких відносинах на перших етапах потрібно багато аналізувати, з якою людиною ви перебуваєте, оскільки це може дати відгук в майбутньому. Так він, ймовірно, натякнув на деякі проблеми у відносинах із Тіною, які розпочалися ще за 3 роки до шлюбу.

"Як виявилося, ми з Тіною - люди, які дуже хотіли одне одному подобатися - в усьому. І ми дуже мало розмовляли в моменти, коли виникали якісь непорозуміння. Ми іноді "консервували" речі, які потрібно було вирішити просто зараз. Виношували їх, і вони набували зовсім інших форм. Ми ці сварки не проговорювали", - розповів Тарас.

Він каже, що за порадою психологів, вони навіть намагалися брати паузу в стосунках, щоб їх врятувати. Але це не допомогло. Наступним етапом Тарас бачив - розвиток сімї, дітей. Але через різні погляди на життя, не бачив спільного майбутнього.

"Кілька разів ми сідали розмовляти та зрозуміли, що абсолютно по-різному дивимося на цей світ. Навіть не на якісь побутові речі. 4 роки ми разом, наступний етап - заводити дітей. Я розумію, що ми не маємо просто права завести дитину, коли настільки по-різному бачимо цей світ. Це не для галочки робиться", — поділився актор.

Тому Цимбалюк взяв відповідальність на себе та поставив крапку в стосунках. Каже, вже за два тижні відчув полегшення.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк уже двічі був одружений. Його перший шлюб був із однокурсницею Ангеліною, але продовжився недовго, тому що, за словами актора, він не був готовий до нього – "зрозумів, що взагалі не нагулявся".

Другий шлюб із Тіною Антоненко тривав неповний рік, хоча до цього вони зустрічалися три роки. Їхнє камерне весілля відбулося в горах 3 липня 2021 року, якраз на третю річницю відносин. Але вони розлучилися вже через 11 місяців .

Читайте також:

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Відома карпатська мольфарка розповіла, коли не стане Путіна

Ось це пощастило мужику: звичайний сантехнік знайшов золото, яке заховали 2 тисячі років тому

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку