У рамках свого концертного туру США, талановитий український артист Андрій Данилко зустрівся з російським шоуменом Рустамом Солнцевим. Ця подія стала приводом для бурхливих дискусій у соціальних мережах і привернула увагу багатьох критиків, які висловлюють своє обурення щодо такої зустрічі.

Докладніше про це інформує Апостроф.

Проте, команда Андрія Данилка не стала зволікати з поясненнями й прокоментувала ситуацію, що виникла. За словами менеджера артиста, Рустам Солнцев зайшов у гримерку після виступу, щоб подякувати та висловити повагу Андрію Данилку.

"Про який скандал тут може йтися? Особливо з огляду на антивоєнну та антипутинську позицію Солнцева. Та й хто з прихильників російської агресії прийде на концерт під ліричною назвою "Путін, щоб ти здох?" Просто комусь треба влаштовувати скандали, щоб не випадати з медіапростору. А ми продовжуватимемо робити свою справу", — висловився представник Андрія про його зустріч із росіянином.

Представник Андрія наголосив, що за всім цим стоїть бажання деяких людей шукати конфлікти, щоб не впасти у віданні громадськості. Однак вони продовжать робити те, що їх єдино займає – творити та радувати своїх шанувальників.

Читайте також:

Андрій Макаревич поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Люди не стримували сліз: на "Голос країни" прийшов воїн ЗСУ і заспівав пісню про невідомого героя. Відео