У кіно актриса Тетяна Кравченко потрапила майже півстоліття тому, проте справжню популярність їй приніс серіал "Свати", у якому вона зіграла Валентину Петрівну Будько. І хоч у телесеріалі вона грає щасливу у шлюбі жінку, але в житті у актриси вийшло не все так гладко.

Днями актриса Тетяна Кравченко в інтерв'ю пропагандистському телеканалу " Росія " розповіла, як її принижував чоловік.

Відомо, що Тетяна Кравченко двічі була одружена, але обидва шлюби закінчилися розлученням.

Ще зовсім юною, вона вийшла заміж за художника-постановника Володимира Лавінського. Спілка розпалася лише через кілька років, причому ініціатором розлучення була саме Кравченко. Вона розуміла, що не відчуває до чоловіка особливих почуттів, причому актриса викрила його в зрадах.

У 80-ті роки актриса зважилася на другий шлюб. Тоді її чоловіком став продюсер Дмитро Гербачевський. Проте другий чоловік Тетяни не хотів дітей і всіляко це демонстрував. Проте від свого чоловіка Кравченко народила доньку Ганну.

"Діма не був щасливий, коли з'явилася Аня. Він навіть із пологового будинку зустрічав мене, будучи з похмілля. Я плакала. А він, виявляється, так зазначав, що не встиг купити ні ліжечка, нічого. Мені подружка допомагала. Ну не потрібні йому діти ", - заявила любителька випити Кравченка.

Друге заміжжя також виявилося нещасливим, тому через шість років після весілля Кравченко та Гербачевський розлучилися.

Зірка серіалу "Свати" також розповіла, що чоловік досить часто був грубий із нею, іноді доходило до рукоприкладства. В один із таких випадків жінка не витримала.

"Я йому тоді сказала, що вб'ю, якщо продовжить так само. Нам пощастило, що ми один одного не покалічили", - зізналася актриса.

Вона також поділилася тим, як чоловік змушував її зробити аборт.

"Діма сказав, щоб я аборт зробила. А я вмовляла, мовляв, давай пику. Вибачити йому не можу! З легкістю позбулася Діми. Досі не страждаю. Ось такий він чоловік, немає в нього почуття батьківства. Руки став розпускати. це гидко.Я йшла від нього, тікала.Одного разу вигнала його, він пішов.Навіть боялася його.Більше він не прийшов.І розвелася.Він навіть не знав, що я розлучилася з ним.Але любов у мене була. Бог з ним. Мені потрібна сім'я. У мене є дочка, театр, мої подружки", - розповідає зірка.

До речі, єдина дочка актриси, Ганна Гербачевська, веде непублічний спосіб життя, але дещо про неї все ж таки відомо. Дівчина обрала професію дизайнера та закінчила факультет комунікативного дизайну Національного Інституту Моди. Ганна встигла розсудитись – кілька років тому дівчина народила дочку. Тетяна Кравченко душі не сподівається у своїх доньках та внучках.

Читайте також:

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Відома карпатська мольфарка розповіла, коли не стане Путіна

Ось це пощастило мужику: звичайний сантехнік знайшов золото, яке заховали 2 тисячі років тому

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку