Голлівудська актриса Демі Мур не перестає дивувати, оскільки у свої 60 років виглядає просто чудово. І справді, при погляді на сяючу та розкішну Демі Мур, якій уже за 60, багато хто розуміє, що не варто боятися старіння. Сама актриса стверджує, що її квітучий зовнішній вигляд – це результат її роботи над собою. За її словами, у міру дорослішання вона зрозуміла, що не може все життя покладатися на генетику і що краса пов'язана з тим, як ти почуваєшся, а не з тим, наскільки молодо ти виглядаєш.

Зараз Демі Мур проводить час у Мілані, де триває Тиждень моди. Там Демі вже відвідала показ Fendi у водолазці та спідниці з драпіруванням, а 22 вересня блищала серед гостей на шоу Versace.

Образ Демі був дуже гламурним, оскільки вона одягла золотисті штани з бахромою та синій шовковий жакет. Під жакетом у зірки нічого не було, а декольте було настільки глибоким, що особливо привертало увагу. Також на рукавах та передній частині цього жакету була аплікація.

Доповнила вона образ сріблястими босоніжками на підборах, легким макіяжем та розпустила волосся. Однак прийшла на показ до Донателли Версачі не одна, а зі своїм коханим чихуахуа на прізвисько Пілаф. Маленького друга вона тримала на руках.

Зазначимо, кілька років тому голлівудська зірка Демі Мур розкрила таємницю свого бездоганного вигляду.

"В одній чудовій книзі я прочитала наступне: коли ми хмуримось, злимося, ображаємося, відчуваємо біль чи гіркоту, ми старіємо. Це не означає, що завжди потрібно почуватися щасливим, ні. Просто потрібно намагатися не чіплятися за негатив", - заявила зірка журналістам.

Актриса впевнена, що ніякі косметичні процедури не здатні продовжити молодість, якщо жінка почувається негарною та нещасною. Справжня краса, за словами Демі Мур, починається зсередини.

Читайте також:

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Відома карпатська мольфарка розповіла, коли не стане Путіна

Ось це пощастило мужику: звичайний сантехнік знайшов золото, яке сховалося 2 тисячі років тому

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку