Народний артист Росії Дмитро Харатьян відомий широкому загалу не лише як талановитий актор тетра та кіно, а й як переконаний патріот Росії, який підтримав Путіна у його віроломному нападі на Україну. Він навіть погоджується відправити рідного сина на фронт. За словами зірки, якщо участь його спадкоємця в зоні СВО буде потрібна, то "косити" від армії Іван не буде. Однак із дочкою артиста ситуація інша.

Зазначимо, що Дмитро Харатьян був одружений двічі. У перший шлюб актор одружився, адже йому не було ще й 19 років. Обранкою Харатьяна стала Марина Бурімова, з якою він познайомився в училищі імені М.С. Щепкіна. До офіційного союзу пара прожила разом рік, а 1980 року Дмитро і Марина вирушили до загсу. У 1984 році у Харатьянов народилася дочка Олександра, донька народилася одного дня з батьком, і 21 січня став подвійним святом для Харатьяна.

Наразі 38-річна донька актора, Олександра, проживає у Швеції, куди вона перебралася з Росії ще до СВО. Більше того, дочка Харатьяна працює у центрі для емігрантів, де допомагає, зокрема, і українцям.

Про діяльність та позицію своєї доньки Олександри Харатьян розповів пропагандистським ЗМІ. Зокрема, він зазначив, що його дитина "якісно виконує свою роботу у Швеції, контактує з українцями", але "не забуває про рідну країну і своє коріння". Актор поспішив нагадати, що жінка разом із чоловіком та дітьми поїхала ще до початку так званого "СВО" (війни).

"Вона працює у мультинаціональному середовищі. Є й українці. Це служба з адаптації до проживання у Швеції російськомовних людей. – сказав Харатьян.

Зазначимо, що до переїзду до Швеції Олександра понад 8 років працювала в галузі пошуку та підбору персоналу для західних та російських компаній. Понад 6 років займалася розвитком бізнесу та спонсорськими проектами в сегменті івент-індустрії та шоу-бізнесу.

Сама Олександра Харатьян, судячи з її Instagram, цілком задоволена життям у Швеції. Вона пише, що працює "ліцензованим лайфстайлом коучем, ментором та мотиваційним експертом", проводить мотиваційні сесії та працює з іммігрантами з різних країн.

До речі, про волонтерство Олександри Харатьян у Швеції раніше висловлювалася українська актриса Катерина Кістень, яка понад рік живе у цій країні.

"Ми не приятели. Ми з нею бачилися кілька разів, бо вона працює в центрі, куди я вперше потрапила, коли приїхала до Швеції. Ми з нею там познайомилися. Вони мені навіть пропонували театральний гурток якийсь там відкрити, але я цього не робила. Ми не дружимо, але я її бачила. Я її знаю і ми спілкуємося. Але ми не підтримуємо якихось особливих дружніх стосунків", - зазначила українка.

Про позицію отця Олександри, який відкрито підтримує геноцид українців, Кістень говорила, що не може зрозуміти таку поведінку росіян:

"Я не розумію, звідки воно у них береться. Як людина в собі це виправдовує? Можна сказати, що людина збожеволіла, тому що пояснити, як це у них працює там усередині, що має бути, щоб ти таке зробив, я не знаю... Звичайно, я не очікувала... Тим більше, що люди культури для мене перші, які мають бути, як мінімум, проти насильства... Ну, як мінімум, хоча б на початку... А далі всі інші питання... У мене немає відповіді на запитання , що з ними сталося.

Нагадаємо, багато зіркових дітей посварилися зі своїми батьками через ситуацію у світі. Наприклад, Марія Машкова не хоче контактувати з батьком через різні позиції з приводу того, що відбувається в Україні. Дочка та батько не спілкуються з минулого року.

Читайте також:

Чи не стало відомого народного артиста України. Йому було 67 років

"Скасування" Меладзе: у Росії зриваються концерти артиста. Тепер можна з Вірою Брежнєвою у турне податися

"Живу під наглядом": Максим Галкін розповів про стосунки з Лаймою Вайкуле і чому він із нею живе