Лідер групи «Без обмежень» Сергій Танчинець оголосив про розлучення із дружиною Ханною лише за кілька місяців до 15-річчя їхнього весілля. Він не назвав конкретних причин розлучення, але заявив, що у цій ситуації ніхто не винен. У повідомленні на Facebook він поділився, що вони разом пройшли складний, але чудовий шлях, і тепер кожен з них піде своєю дорогою, зберігаючи при цьому добрі стосунки та продовжуючи бути люблячими батьками для своїх двох дітей.

Про це пише «apostrophe»

Історія кохання пари розпочалася на зйомках кліпу на пісню «Птах» з дебютного альбому «Underground» гурту «Без обмежень». У них народилося двоє дітей: дочка Анастасія (2009 р.) та син Лук'ян (2018 р.).

"За ці роки ми пройшли не простий, але чудовий шлях разом, далі підемо кожен своїм. Я дуже сподіваюся, що наші нові шляхи будуть для нас обох легкими та щасливими! У цій ситуації винних немає. Просто таке іноді відбувається у житті. Ми підтримуємо хороші стосунки і залишаємося люблячими батьками для наших двох прекрасних дітлахів!" – написав Танчинець.

Танцівниця: скрін публікації
Танцівниця: скрін публікації

Після початку російського вторгнення Ханна, яка вільно володіє японською мовою, разом із дітьми переїхала до Токіо, а Сергій залишився в Україні. Спочатку він приєднався до «Тероборони», добровольчої сили оборони, але пізніше пішов, пояснивши це тим, що хоче бути кориснішим і приносити людям радість своєю музикою.

Танчинець та його дружина
Танчинець та його дружина

"У той момент, коли пішов з тероборони, я знаходився за тисячу кілометрів від місця важливих подій, і ця перспектива мене не втішала. Я знайшов можливість залишити лави тероборони і почати робити те, в чому я міг бути реально корисним. У мене є намиста. , є знайомі, які вміють збирати корисні речі, а отже, я можу відвезти щось важливе з точки А до точки Б. Паралельно можу давати концерти, які принесуть людям радість", - розповідав фронтмен "Без обмежень" в інтерв'ю

Танчинець та його родина
Танчинець та його родина

Сергій Танчинець попросив розуміння та поваги до їх вирішення та закликав людей утриматися від винесення вироків. Розлучення пари відображає проблеми, з якими вони зіткнулися в цей період заворушень та змін в Україні.

Читайте також:

З субсидіями буде туго: що чекає на українців вже з 1 жовтня

Вам допоможе звичайний лимон: як змусити орхідею пишно цвісти, навіть якщо вона підсохла

На неї всі обертаються: українець створив із звичайного ЗАЗ "Таврія" електромобіль. Як він виглядає