У березні 2022 року світ облетіла новина про невиліковну хворобу американського актора Брюса Вілліса. У артиста діагностували серйозне захворювання. Після цього актор завершив свою кар'єру, розпродав нерухомість на десятки мільйонів доларів і став вести закритий спосіб життя в оточенні сім'ї, що любить. Однак іноді в соцмережах з'являються нові фотографії зірки "Міцного горішка".

Так, у березні 2022 року колишня дружина актора Демі Мур та їхні спільні діти заявили, що Брюс Вілліс припиняє свою кар'єру в кіно через афазію - захворювання, що впливає на промову людини. Тоді стало відомо, що знаменитість не може багато сказати, а також не розуміє, що кажуть інші. У зв'язку з цим цілодобово із ним перебуває його родина.

Днями папараці помітили актора у Лос-Анджелесі – він сидів у машині з опущеним пасажирським вікном. Брюс Вілліс був одягнений у стьобану темно-синю куртку і такого ж кольору капелюха. Це була одна з рідкісних за останні кілька місяців появи Вілліса на публіці.

Брюс Вілліс вперше за довгий час з'явився на прогулянці (Скріншот з metro.uk)

Того ж дня колишня модель та дружина 68-річного Вілліса Емма Хемінг взяла участь у популярному шоу Today. Вона не змогла стримати сльози, коли розповідала, як Брюс продовжує боротьбу із хворобою, а вся родина йому в цьому намагається допомогти.

"Дізнатися, що це деменція - було дуже важко. Це важко як для людини, якій встановили цей діагноз, так і важко для всієї родини. І це нічим не відрізняється для Брюса, або мене, або дівчаток. Коли кажуть, що деменція сімейна хвороба - Це справді так", - розповіла жінка.

"Найважливішим було, щоб ми змогли визначити хворобу і зрозуміти, що відбувається, — додала вона. — Коли ви знаєте, що це за хвороба з медичної точки зору, все набуває сенсу.

Ми повідомили маленьким дочкам, що з ним відбувається. Тому що я не хочу, щоб діагноз їхнього тата чи будь-яка форма деменції були тавром чи соромом», — пояснила Емма Хемінг.

Емма сказала, що стан Брюса продовжує погіршуватись.

"Чим більше я дізнаюся про деменцію, тим чіткіше розумію, як це важко. Тяжко для людини, якій поставили діагноз. Тяжко для її сім'ї. І наша сім'я — Брюс, наші дівчатка, я — не виняток", — сказала Хемінг.

На питання ведучої, чи Брюс Вілліс розуміє, що з ним відбувається, Емма зробила паузу, перш ніж відповісти: "Важко зрозуміти".

"Я думаю, що діагноз став одночасно і благословенням, і прокляттям. Розуміння, що це за хвороба не робить її менш болісною, але те, що ти приймаєш і точно знаєш, що саме трапилося, полегшує сприйняття. У нашому житті відбувається стільки прекрасних речей". ".

"Чесно кажучи, він - дар, який продовжує дарувати. Кохання, терпіння, стійкість, так багато... Він вчить мене і всіх нас... Я маю на увазі, ви знаєте, що я тут і роблю це, це не моя зона комфорту, але це сила Брюса", - додала вона.

Нагадаємо, що Брюс Вілліс та Емма Хемінг одружилися у 2009 році. У шлюбі народилося двоє дітей - 11-річна Мейбл та дев'ятирічна Евелін. Також Брюс Вілліс має трьох доньок від першого шлюбу з актрисою Демі Мур — Румер, Скаут і Таллула.

Читайте також:

Чи не стало відомого народного артиста України. Йому було 67 років

"Скасування" Меладзе: у Росії зриваються концерти артиста. Тепер можна з Вірою Брежнєвою у турне податися

"Живу під наглядом": Максим Галкін розповів про стосунки з Лаймою Вайкуле і чому він із нею живе