Чутки про те, що екс-солістка "ВІА Гри" Віра Брежнєва розійшлася зі своїм чоловіком, композитором Костянтином Меладзе, з'явилися одразу після її переїзду за кордон. І без того артисти, що рідко з'являються разом, зовсім перестали перетинатися і звертатися один до одного в Мережі і це мимоволі підштовхувало фанатів на думки про розставання. І ось українська співачка Віра Брежнєва офіційно відповіла на усі домисли фанатів.

Так, колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва, яка після вторгнення РФ підтримала Україну і почала виступати під сценічним ім'ям VERA, підтвердила, що розлучилася з композитором Костянтином Меладзе, анонсуючи новий альбом. Вона розповіла, що спробувала передати у піснях, і там згадала розрив із музикантом.

"Розлучення, трансформація, подяка, музика та голос… Все це у моєму першому міні-альбомі українською мовою", - написала 41-річна співачка, не розкриваючи жодних подробиць.

Зазначимо, що блогер Богдан Беспалов у своєму Телеграм-каналі заявив, що одним із перших отримав від Брежнєвої коментар щодо розриву з Меладзе. Він заявив, що розлучення відбулося ще минулого року, коли Брежнєва разом із дітьми поїхала до Італії, де активно волонтерувала, допомагаючи українським переселенцям.

"Так, ми розлучилися рік тому і кожен з нас розпочав власний шлях із вдячністю та повагою один до одного", - процитував слова Віри Беспалов.

Є припущення, що шлюб Меладзе та Брежнєвої засмутився через війну в Україні: співачка вимагала публічно засудити країну-агресора, а продюсер мовчав, сподіваючись колись ще повернутися до кар'єри в Росії.

"Я не можу, - пояснював Меладзе. - У мене все життя в Росії - старші батьки, брат, робота". На цьому ґрунті вони й посварилися. Костянтина це настільки вибило з колії, що в нього навіть стався тривалий запій. Як мені розповіли, при оформленні розлучення Віра обібрала його максимально. Витребувала у нього значну грошову компенсацію та частину його численної київської нерухомості", - розповів нещодавно в одному з інтерв'ю один із російських продюсерів.

Нагадаємо, що співачка Віра Брежнєва та музичний продюсер Костянтин Меладзе одружилися у жовтні 2015 року. Весілля артистів було, як кажуть, без зайвого галасу. За 8 років шлюбу вони ніколи не виставляли напоказ свої стосунки, рідко робили спільні фото та виходили удвох у світ.

При цьому варто нагадати, що Брежнєва зійшлася з Меладзе, коли композитор був у стосунках із іншою жінкою, з якою виховував трьох дітей.

Читайте також:

Невже щось підсипали? Меладзе після скандалу про підтримку України змінився до невпізнання. Фото

Віра Брежнєва перетворилася на брюнетку та почала співати українською мовою

Валерій Меладзе на відпочинку у Куршевелі втік від журналістів: запитали про Україну. Відео

Не любить спідню білизну: донька Віри Брежнєвої показала, як пустує на природі