У сферу кіновиробництва Оксана Байрак, яка народилася в Сімферополі, прийшла на початку 90-х років і за роки кар'єри встигла досягти вражаючих результатів. Ще б пак, за фільми "Жіноча інтуїція", "Снігове кохання, або Сон у зимову ніч", "Аврора", "За два кілометри від Нового року", "Пізнє каяття" її стали називати "королевою мелодрам", адже ці фільми чіпляли за душу найдосвідченішого глядача. Ось тільки після початку війни режисер Оксана Байрак зрадила свою країну, втікши з України до Росії.

І ось завдяки російському артисту Антону Батирьову, який довгі роки знімався в Україні, але зрештою обрав бік Росії, стало відомо, що Оксана Байрак зніматиме в країні-терористці новий фільм. Про це він повідомив у забороненій в Україні соцмережі.

Йдеться про восьмисерійну мелодру під назвою "Дощ наприкінці літа". Антон Батирьов опублікував фото з тарілкою, де описано всю знімальну групу.

Серед акторів як росіяни, так і ті, хто родом із України. Це Ірина Кобзєва, яка народилася та виросла у Києві, одесит і син народного артиста України Георгія Дрозда Максим Дрозд та Лариса Удовиченко, яка виросла в Одесі, яка заявляла, що не бачить без міста свого життя.

Тарілку, очевидно, тримає Оксана Байрак. Щоправда, через незрозумілі причини на тарілці значиться ім'я Фрося Касьян. Оксана Байрак припускає думку про те, що зрадників не люблять ніде і тому приховує своє справжнє ім'я.

Користувачі жартують, що режисер працює "під прикриттям".

Водночас, прізвище Оксани Байрак яскраво підкреслено на російському сайті, де вже вказано її майбутню роботу.

Нагадаємо, що Оксана Байрак не приховувала пропутинської позиції ще до 2022 року. Вона критикувала Революцію Гідності та заявляла, що Україна "бомбіт Донбас". А на початку повномасштабної війни в Україні Оксана Байрак просувала у соціальних мережах наративи про "братні народи", "артистів поза політикою" та інші.

Читайте також:

Із закритого пакету долинала "Червона калина": рідні загиблого в Грозі намагалися додзвонитися на телефон, який лежав у нього в кишені. Відео

«Війна та розлучення»: Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе

"Війна буде довгою": українцям озвучили жахливий прогноз. Цьому не видно кінця та краю

Центр Харкова у вогні: нічна атака рашистів позбавила життя 10-річної дитини