Український співак Віталій Козловський, який зараз захищає нашу країну на передовій, неодноразово розповідав про свій багаторічний конфлікт із екс-продюсером Ігорем Кондратюком. Їхні чвари почалися ще 2012 року і вже пережили десятки суден. І ось відомий продюсер шокував зізнанням, що Кондратюк зараз забирає у Козловського практично всю його військову зарплатню.

Так, на своїй Facebook-сторінці український продюсер Вадим Лисиця розповів, що нещодавно він бачився зі співаком Віталієм Козловським, котрий захищає Україну на фронті. Після цього він дізнався, що частину військової зарплати, яку отримує артист, у нього забирають. Це нібито робить колишній продюсер Козловського Ігор Кондратюк.

"До мене нещодавно завітав боєць Нацгвардії Віталій Козловський. Не від нього я потім дізнався, що левову частку військової зарплати, яку отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. У мене є лише надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим", - заявив Лисиця на своїй сторінці у Facebook.

Продюсер назвав цю ситуацію "зашкваром". За словами Лисиці, Кондратюк вже написав йому в особисті повідомлення та заявив, що нібито у нього "немає розуму".

"Я сам був у подібній ситуації з моїм колишнім артистом і розумію природу таких стосунків, але цей випадок мені здається зашкваром, або як каже зараз молодь - це кринж. Цікаво що відповість Ігор Васильович? UPD: Ігор Васильович в особистих прямо мені вказав мені , що в мене немає розуму, що мені здається трохи дитячим садком. Чекаємо на його публічні думки", - додав продюсер.

Зазначимо, що зіркові колеги вважають, що Кондратюк чинить неправильно.

Наприклад, актриса Ольга Сумська заявила, що так чинити – це ганьба. Артистка написала гнівну посаду, на якій рознесла Кондратюка.

"Яка страшна ганьба! Стягувати останні гроші з воїна Національної гвардії, відомого співака, волонтера Віталія Козловського під час війни! Кондратюк давно перейшов кордон у цій темі", - написала Сумська, запитавши, "чи не стануть ці гроші, відібрані у військового, впоперек горла?"

Нагадаємо, що після 9-річної співпраці між артистами виник конфлікт. Віталій Козловський передчасно розірвав договір із продюсером, тож суд зобов'язав його виплатити колишньому наставнику 9 мільйонів гривень.

Ігор Кондратюк, незважаючи на війну, заявив, що не збирається прощати борг артистові навіть, незважаючи на його мобілізацію Віталія: "Я не збираюся анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Це трохи інша історія. Він свідомо порушував закон".

Читайте також:

Із закритого пакету долинала "Червона калина": рідні загиблого в Грозі намагалися додзвонитися на телефон, який лежав у нього в кишені. Відео

«Війна та розлучення»: Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе

"Війна буде довгою": українцям озвучили жахливий прогноз. Цьому не видно кінця та краю

Центр Харкова у вогні: нічна атака рашистів позбавила життя 10-річної дитини