Нерухомо залежав час в очікуванні дива. Виснажлива битва на фронті залишила гітариста популярного українського гурту O.Torvald – Дениса Мізюка – сильно пораненим і на межі життя. Але музика, як сила чаклунства, знову зібрала разом усіх, хто вірив у можливість дива.

Докладніше про те, що гітарист популярного українського гурту O.Torvald перебуває у тяжкому стані після поранення на фронті, інформує Главред.

Колеги Дениса Мізюка зібралися на концерті та з об'єднаними зусиллями провели аукціон. Предмет спраги всіх меломанів – гітара Дениса Мізюка, символ його непохитного таланту – продали за неймовірну суму 150 000 гривень. Ця сума була обіцяна бути спрямованою на порятунок життя музиканта.

"Я дякую, що наші люди вкотре довели, що ми єдині й нас не зламати. Дякую за всі слова підтримки. Для нас це був дуже емоційний концерт", – прокоментував Галич.

Гітара, символ могутності та пристрасті, перекочувала з рук одного чарівника до інших, відгукуючись звуками сердець у гармонії з нотними лініями мелодій. І всіх, хто взяв участь у цьому благородному акті, торкнулися заклинання добра і підтримки.

Читайте також:

Андрій Макаревич потужно поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив хто на кого напав?"

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Люди не стримували сліз: на "Голос країни" прийшов воїн ЗСУ і заспівав пісню про невідомого героя. Відео