Стало відомо, що у Москві у своїй квартирі на Єльнинській вулиціпомер клавішник Володимир Капирін із групи "Руки вгору". Йому було 36 років.

Виявив Володимира непритомний і з пробитою головою 63-річний тато артиста, композитор Дмитро Капирін, коли приїхав до свого сина у квартиру. Це сталося ще 5 жовтня. Дмитро спробував привести сина до тями, але безуспішно,

За словами чоловіка, Володимир лежав у калюжі з пробитою головою, а на тілі були численні побої. Батько загиблого заявив, що незадовго до загибелі музикант мав серйозний конфлікт з якимись невідомими людьми, від яких потім деякий час йому надходили погрози.

Також із квартири Володимира Капиріна пропав iPhone та гроші.

Сім'я вважає, що Володимира вбили, однак у висновку судмедекспертизи сказано протилежне — загиблий помер не від побоїв, тому смерть не визнана насильницькою.

Незважаючи на те, що родина впевнена у вбивстві, заперечувати це рішення рідні не стануть.

Прощання з Володимиром відбудеться у Москві 11 жовтня, після чого його поховають на сімейному цвинтарі у Володимирській області.

Володимир Капирін народився 1 березня 1987 року в сім'ї композитора та піаністки. Музичну кар'єру він розпочинав, граючи в групах "Харизму", Jazzmobile Аліни Ростоцької та у квартеті народного артиста РФ Олексія Кузнєцова.

Крім того, він кілька років гастролював із Сергієм Жуковим, виконуючи клавішні партії "Руки вгору" та виступав на живих концертах із Трохимом.

За свою кар'єру він отримав безліч нагород на джазових фестивалях та конкурсах.

Читайте також:

Із закритого пакету долинала "Червона калина": рідні загиблого в Грозі намагалися додзвонитися на телефон, який лежав у нього в кишені. Відео

«Війна та розлучення»: Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе

"Війна буде довгою": українцям озвучили жахливий прогноз. Цьому не видно кінця та краю

Центр Харкова у вогні: нічна атака рашистів позбавила життя 10-річної дитини