У березні 2022 року усі світові ЗМІ повідомили, що Брюс Вілліс завершує кар'єру у кіно. Причиною цього рішення стало те, що кінозірка виявила афазію – розлад мови, що виникає після пошкодження мозку. А вже у березні 2023 року лікарі діагностували Брюсу лобово-скроневу деменцію.

Американський продюсер Гленн Гордон Карон розповів, у якому стані перебуває хвора на деменцію 68-річний Брюс Вілліс.

В інтерв'ю New York Post зазначив , що намагається бачитися зі старим другом раз на місяць.

"Він - дивовижна людина. Що дуже вражає, якщо ви колись спілкувалися з Брюсом Віллісом, так це те, що ні в кого не було такої радості життя, як у нього. Він любив життя і... просто любив прокидатися щоранку і намагався проживати життя на повну", - розповів Карон.

На думку Гленна, актор досі його дізнається.

"У мене таке відчуття, ніби протягом однієї-трьох перших хвилин він розуміє, хто я. Він не повністю говорить, зазвичай він був пристрасним читачем – він не хотів, щоб хтось про це знав – а тепер він не читає. Усі це мовленнєві вміння більше йому недоступні, але він все ще Брюс. Коли ти з ним, ти розумієш, що це - Брюс, і ти вдячний, що він тут. Але радість життя пішла", - поділився продюсер.

Читайте також:

Із закритого пакету долинала "Червона калина": рідні загиблого в Грозі намагалися додзвонитися на телефон, який лежав у нього в кишені. Відео

«Війна та розлучення»: Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе

"Війна буде довгою": українцям озвучили жахливий прогноз. Цьому не видно кінця та краю