Алла Пугачова, відома співачка російської естради, не тільки має мільйони шанувальників своєї творчості, а й славиться своїми кулінарними талантами. Більше того, Примадонна навіть вважається творцем своїх автентичних страв, про які знайомі та друзі Пугачової складають легенди.

Докладніше про те, які найпопулярніші страви належать авторству Алли Пугачової, читайте у нашому матеріалі.

Друзі Алли Борисівни відзначають, що вона часто сама готує біля плити, чим шалено радує своїх гостей та членів родини.

Однією з таких страв є "Шарліпупа". Назву цієї страви вигадала сама Пугачова ще за радянських часів, коли дефіцит продуктів був поширений. Історія виникнення цього рецепту пов'язана з тим, що одного разу після концерту Алла Борисівна повернулася додому та виявила, що в її холодильнику майже нічого не залишилося, окрім кількох картоплин, цибулі, ковбаси, сиру та трохи сметани. Але треба було годувати сім'ю. Вона вирішила підсмажити картоплю з цибулею, нарізати ковбасу, натерти сир і все це запекти зі сметаною. Так і з'явився рецепт шарліпупи, який Алла Борисівна вдосконалила та почала подавати на своїх численних вечірках. Рецепт приготування цієї страви простий - потрібно шарами розташувати м'ясо або рибу, цибулю, картоплю, сир і залити все сметаною, потім запікати в духовці.

Іншою відомою стравою від Алли Пугачової є смажені огірки. Вона спробувала їх під час гастролей у Середній Азії та вирішила додати їх у свій раціон. Смажені огірки готуються також, як і смажені кабачки - шляхом обсмажування в клярі, яйці, муці або панірувальних сухарях.

Котлети Пугачовські з яблуками - це ще одна улюблена страва співачки. Рецепт був переданий їй бабусею, яка готувала їх щонеділі. Для приготування цих котлет потрібно змішати фарш зі свинини, телятини та баранини з яйцем, хлібом, цибулею та натертими яблуками. Потім сформувати котлети, обваляти їх у сухарях та посмажити.

Ще однією улюбленою стравою співачки є сирний суп із сухариками. Для приготування цього супу потрібно зварити картоплю та обсмажити цибулю з морквою. Потім додати в каструлю плавлені сирки, варити ще деякий час і подавати із зеленню та сухариками.

Наприкінці списку стоїть олів'є від Пугачової. Кожного Нового року вона готує олів'є за своїм рецептом. Інгредієнти для цієї страви включають відварену картоплю, моркву, цибулю, яйця, ковбасу, відварене куряче м'ясо, горошок, мариновані та свіжі огірки. Заправка робиться із домашнього майонезу з додаванням гірчиці та лимонного соку.

Таким чином, Алла Пугачова не лише велика співачка, а й талановита господиня, яка вміє готувати смачні та оригінальні страви.

Читайте також:

Андрій Макаревич поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Люди не стримували сліз: на "Голос країни" прийшов воїн ЗСУ і заспівав пісню про невідомого героя. Відео